ΤΡΙΚΑΛΑ

Προμηθεύονταν κλεμμένα από τη Θεσσαλονίκη και τα πουλούσαν στα Τρίκαλα

προμηθεύονταν-κλεμμένα-από-τη-θεσσαλ-705563

Συνελήφθησαν χθες παρασκευή το βράδυ στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων, δύο αλλοδαποί, υπήκοοι Αλβανίας, ένας 27χρονος και μία 47χρονη, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της κλοπής και της αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος.

Ειδικότερα, κατά τον έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι δύο αλλοδαποί, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τέσσερις ξυριστικές μηχανές, δύο κινητά τηλέφωνα, 127 συσκευασίες στιγμιαίας κόλλας και τρεις φιάλες οινοπνευματωδών ποτών, τα οποία προμηθεύτηκαν χθες από άγνωστα άτομα στη Θεσσαλονίκη, τα οποία εκτιμάται ότι αποτελούν προϊόντα κλοπής.

Επιπλέον, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 27χρονος στις 15-12-2014 και στις 20-09-2016 αφαίρεσε από κατάστημα στα Τρίκαλα δύο κινητά τηλέφωνα, τα οποία στη συνέχεια πούλησε σε άγνωστα άτομα.

Επίσης, όπως διαπιστώθηκε, σε βάρος της 47χρονης αλλοδαπής εκκρεμεί απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης, για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών, με ποινή φυλάκισης τριών μηνών και χρηματική ποινή 1.500 ευρώ.

Επίσης, το όχημά τους κατασχέθηκε.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων, ενώ το προανακριτικό έργο διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου