ΤΡΙΚΑΛΑ

Στη δημοσιότητα τα στοιχεία Βούλγαρων που εξαπατούσαν ηλικιωμένους στη Θεσσαλία

στη-δημοσιότητα-τα-στοιχεία-βούλγαρω-794831

Δίνονται στη δημοσιότητα, ύστερα από σχετική διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Τρικάλων, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες δύο αλλοδαπών, υπηκόων Βουλγαρίας, που συνελήφθησαν στα Τρίκαλα στα τέλη Ιουλίου για απάτη σε βάρος ζευγαριού Τρικαλινών.

Επιπλέον, όπως διακριβώθηκε από την αστυνομική έρευνα, είχαν συστήσει εγκληματική οργάνωση με σκοπό τη διάπραξη απατών και κατά το χρονικό διάστημα από τις αρχές Ιουνίου του 2016 έως 27-07-2016 εμπλέκονται σε έξι περιπτώσεις τετελεσμένης απάτης και σε τουλάχιστον 35 περιπτώσεις απόπειρας απάτης.

Πρόκειται για τους:

α) RACHEV (επ) VENTSISLAV (ον) του VIOLINOV και της MARIA, ο οποίος γεννήθηκε την 11-06-1983 στη Βουλγαρία,

β) MIHAYLOVA (επ) PETYA (ον) του NIKOLOVA και της CRISTINA, η οποία γεννήθηκε την 16-02-1974 στη Βουλγαρία.

Όπως επισημαίνεται από την Περιφερειακή Διεύθυνση Αστυνομίας της Θεσσαλίας «η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έως 08-02-2017, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και καθιστά ευχερέστερη την πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των ανωτέρω αδικημάτων και τη διερεύνηση της συμμετοχής των κατηγορουμένων και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις».

Από την Αστυνομία, παρακαλείται όποιος πολίτης γνωρίζει οτιδήποτε σχετικά με τα άτομα που απεικονίζονται στις φωτογραφίες που δημοσιεύονται, να επικοινωνήσει στους αριθμούς κλήσης 24310 – 63020 και 24310-63023 του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Τρικάλων. Υπενθυμίζεται ότι εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου