ΤΡΙΚΑΛΑ

Τρίκαλα: Σύλληψη 52χρονου για κατοχή και καλλιέργεια ναρκωτικών

τρίκαλα-σύλληψη-52χρονου-για-κατοχή-και-259658

Συνελήφθη στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων, ένας 52χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών ουσιών, καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης και παράνομη οπλοκατοχή.

Στην ανακοίνωση της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας, αναφέρεται πως κατά τις έρευνες που διενεργήθηκαν στην οικία και σε αποθήκη του 52χρονου, αλλά και στην κατοχή του, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν αποξηραμένη κάνναβη σε διάφορες μορφές (κλώνοι, φύλλα, κορυφάδες, φούντες), συνολικού βάρους (1.321,8) γραμμαρίων, μία νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα ηρωίνης, μία νάιλον συσκευασία με σπόρους κάνναβης, συνολικού βάρους (277) γραμμαρίων,μία ηλεκτρονική ζυγαριά, ένας τρίφτης κάνναβης, ένα κυνηγετικό όπλο τύπου φλόμπερ, το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο.

Επιπρόσθετα, στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας εντοπίστηκαν σε θαμνώδη έκταση της ευρύτερης περιοχής των Τρικάλων, εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν έξι δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από 1,5 έως 3,6 μέτρα, τα οποία όπως εξακριβώθηκε, καλλιεργούσε ο συλληφθείς.

Από το χώρο καλλιέργειας των δενδρυλλίων κατασχέθηκαν επίσης, ένα βαρέλι με κάνναβη, βάρους 920 γραμμαρίων και διάφορα καλλιεργητικά εργαλεία.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου