ΤΡΙΚΑΛΑ

Καταγγελίες πριν την …κάλπη στους Κυνηγούς Τρικάλων

καταγγελίες-πριν-την-κάλπη-στους-κυν-550340

Σύμφωνα με απόφαση του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου, στις αρχαιρεσίες της Κυριακής 26 Απριλίου για ανάδειξη νέων οργάνων στον κυνηγετικό σύλλογο θα χρησιμοποιηθούν μόνο δύο κάλπες.

Αυτό σημαίνει ότι για ένα εκλογικό σώμα 1.600 και πλέον συναδέλφων δημιουργούνται δύο εκλογικά τμήματα με δύναμη άνω των 800 ατόμων το καθένα, στα οποία πρέπει μέσα σε διάστημα όχι μεγαλύτερο των οκτώ ωρών να ολοκληρωθεί η εκλογική διαδικασία. Αυτό πρακτικά, κατά την άποψη μας, δεν είναι εφικτό και αποτελεί αποτρεπτικό παράγοντα για την όσο το δυνατό μεγαλύτερη συμμετοχή των συναδέλφων κυνηγών στην εκλογική διαδικασία.

Θεωρούμε οτι η απερχόμενη διοίκηση με την απόφασή της αυτή προσπαθεί να αποτρέψει τη μαζική συμμετοχή των συναδέλφων κυνηγών στις εκλογικές διαδικασίες, ώστε να διατηρήσει πιθανότητες επανεκλογής και αυτό πρέπει να αποτραπεί.

Αντιδημοκρατικές πρακτικές δεν έχουν θέση στο Σύλλογό μας.

Σας καλούμε όλους στη Γενική Συνέλευση που θα προηγηθεί της εκλογικής διαδικασίας, την Κυριακή 26 Απριλίου και ώρα 11 το πρωί στην αίθουσα του εργατικού κέντρου Τρικάλων, ώστε να αλλάξουμε την απόφαση του απερχόμενου ΔΣ, να αυξήσουμε τον αριθμό των καλπών και μαζί να αλλάξουμε σελίδα, δίνοντας τέλος σε περιοριστικές πρακτικές των δημοκρατικών και συλλογικών διαδικασιών.

ΝΕΑ ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

trikalanews.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου