ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ταξιδεύει ο «μικρός πρίγκιπας»

ταξιδεύει-ο-μικρός-πρίγκιπας-552581

Στα Τρίκαλα θα παρουσιαστεί η παραγωγή του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Βόλου

Η νέα παραγωγή του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. και της Διεύθυνσης Πολιτισμού του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π.-ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Δήμου Βόλου «Ο Μικρός Πρίγκιπας» του Αντουάν ντε Σαιντ – Εξυπερύ σε σκηνοθεσία του Δημήτρη Δακτυλά, ταξιδεύει και θα παρουσιαστεί στην αίθουσα του Δημοτικού Κινηματογράφου, στο Μύλο Ματσόπουλου στα Τρίκαλα.

Πρόκειται για την έναρξη μιας σημαντικής συνεργασίας ανάμεσα στο Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Βόλου και στο Δημοτικό Θέατρο Τρικάλων. Η πρόταση τέθηκε από το Δημοτικό Θέατρο Τρικάλων και έγινε αποδεκτή με ενθουσιασμό. Η συνεργασία αυτή πραγματοποιείται για πρώτη φορά ανάμεσα στις δύο πόλεις με την ελπίδα να είναι η πρώτη μιας σειράς συμπράξεων, πιστεύοντας πως η συνένωση των καλλιτεχνικών δυνάμεων, οι συνεργασίες και ανταλλαγές συμβάλλουν τα μέγιστα στην προώθηση του πολιτισμού στις δύο πόλεις.

«Ο Μικρός Πρίγκιπας» του Αντουάν ντε Σαιντ – Εξυπερύ είναι ένα παραμύθι πασίγνωστο και διαχρονικό για όλες τις ηλικίες αφού εδώ και εβδομήντα χρόνια συναρπάζει και συγκινεί μικρούς και μεγάλους με τη μαγική ιστορία του μικρού πρίγκιπα που δεν θα μεγαλώσει ποτέ και δεν θα βασιλέψει πουθενά.

Συντελεστές της παράστασης, οι οποίοι ανήκουν στο καλλιτεχνικό δυναμικό της πόλης μας, είναι: Σκηνοθεσία – απόδοση: Δημήτρης Δακτυλάς (Αναπληρωτής Καλλιτεχνικός Διευθυντής ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Βόλου), Μουσική: Νίκος Αδρασκέλας, Σκηνικά: Κωνσταντίνος Κομνηνός, Κοστούμια: Νικολέτα Καίση, τους ρόλους της παράστασης ερμηνεύουν γνωστοί και νεότεροι ηθοποιοί της πόλης και συγκεκριμένα οι: Λήδα Τουλουμάκου, Δημήτρης Δακτυλάς, Αντώνης Κουτσελίνης, Σταμάτης Παγασαίος, Αποστόλης Τσιρώνης, Ειρήνη Κουτρουμάνου και Μαρία Πράντζου.

Θα πραγματοποιηθούν παραστάσεις για τους μαθητές στην αίθουσα του Δημοτικού Κινηματογράφου, στο Μύλο Ματσόπουλου καθημερινά τις πρωινές ώρες από τις 27 Απριλίου έως και 15 Μαΐου. Για πληροφορίες και για τον προγραμματισμό της παράστασης, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Δημοτικό Θέατρο Τρικάλων στο τηλέφωνο 2431020000.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου