ΤΡΙΚΑΛΑ

Πρόταση γάμου στα Μετέωρα

πρόταση-γάμου-στα-μετέωρα-698953

Το Σάββατο 17 Ιανουαρίου μια ομάδα 10 Αμερικανών τουριστών επιστρέψανε στα Μετέωρα και επαναλάβανε το περιπατητικό τουρ των Μετεώρων με την εταιρία visit meteora, όπως ακριβός είχανε κάνει ένα χρόνο πριν.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα kalabakacity.gr όταν οι πεζοπόροι φτάσανε στο άγαλμα του Παπαθύμιου Βλαχάβα που βρίσκετε απέναντι από το μοναστήρι της Υπαπαντής.

Στο πανέμορφο, μαγευτικό σημείο όπου ξεκουράστηκαν για κάποια λεπτά οι πεζοπόροι, μια πολύ ευχάριστη έκπληξη περίμενε την παρέα και ειδικότερα την δεσποινίς Amy καθώς ο αγαπημένος της Chris γονατιστός της έκανε πρόταση γάμου προσφέροντάς της ένα πανέμορφο δακτυλίδι με πετράδια από τα δακτυλίδια της γιαγιάς του και της μητέρας του που ανακατασκευάστηκαν σε ένα υπέροχο νέο κόσμημα.

Φυσικά η απάντηση της κοπέλας ήταν…Yes, I do!

Oπως αναφέρει «τους ευχηθήκαμε με το καλό βίον ανθόσπαρτο και την τρίτη φορά που να επισκεφτούν την περιοχή μας αυτή τη φορά με τα παιδιά τους όπου θα τους προσφέρουμε το τούρ δωρεάν για να γνωρίσουν και αυτά με τη σειρά τους της ομορφιές της περιοχής μας αλλά και το σημείο που ενέπνευσε τους γονείς τους να γίνει η πρόταση για τη δημιουργία της οικογένειας τους».

thessalianews.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου