AROUND THE WEB

Στο τμήμα για τα… αυτιά ενός σκύλου

στο-τμήμα-για-τα-αυτιά-ενός-σκύλου-709179

Χαμός έγινες πριν από λίγη ώρα στο κέντρο των Τρικάλων, όταν μια νεαρή γυναίκα διαπληκτίστηκε με νεαρό άνδρα ο οποίος είχε μαζί του ένα σκύλο.

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν τις 8 το βράδυ στην συμβολή των οδών Γαριβάλδη και Βύρωνος, όταν η νεαρή γυναίκα είδε το σκύλο που είχε κομμένα αυτιά.

Η ίδια άρχισε να φωνάζει στον ιδιοκτήτου σκύλου ότι αυτό είναι παράνομο καθώς θεωρείται με το νέο νόμο ως κακοποίηση ζώου.

Η κοπέλα που δήλωσε μέλος Φιλοζωικού σωματείου άρχισε να επιτίθεται φραστικά στον νεαρό, ζητώντας να μάθει ποιος κτηνίατρος έκοψε τα αυτιά του ζώου, ενώ κάλεσε την αστυνομία.

Όταν έφτασε το περιπολικό με τους αστυνομικούς η νεαρή γυναίκα απαίτησε τη σύλληψη του νεαρού με το σκύλο, ο οποίος μετά από λίγο έφυγε.

Ωστόσο η νεαρή γυναίκα άρχισε να ζητά από τους αστυνομικούς να της δώσουν τα στοιχεία τους καθώς όπως υποστήριξε δεν έπραξαν το καθήκον τους.

Οι αστυνομικοί προσπάθησαν να την ηρεμήσουν και της είπα ότι αν θέλει να υποβάλλει μήνυση ή να μάθει τα στοιχεία τους πρέπει να μεταβεί στην Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων.

Τότε σε έξαλλη κατάσταση η γυναίκα έβγαλε φωτογραφία με το κινητό της τον αριθμό κυκλοφορίας του περιπολικού.

Τότε ένας από τους αστυνομικούς της είπε ότι αυτό είναι παράνομο και την συνέλαβε ώστε να την οδηγήσει στην Αστυνομική Διεύθυνση.

trikaladay.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου