ΤΡΙΚΑΛΑ

Δυστοκία στην στελέχωση ψηφοδελτίων στα Τρίκαλα

δυστοκία-στην-στελέχωση-ψηφοδελτίων-739198

Εξαιρετική δυστοκία εμφανίζεται στην στελέχωση ψηφοδελτίων κομμάτων στο Νομό Τρικάλων ενόψει των πρόωρων Εθνικών εκλογών της 25ης Ιανουαρίου.

Όπως καταγράφει το trikalanews.gr η Ν.Δ. δεν έχει βρει το …6ο πρόσωπο που θα πλαισιώνει τους Ηλία Βλαχογιάννη, Αθανάσιο Λιούτα, Ζέφη Νικολάου, Κώστα Σκρέκα και Μιχάλη Ταμήλο.

Στον ΣΥΡΙΖΑ πέρα της Παναγιώτας Δριτσέλη που κάνει …άφοβα προεκλογικό αγώνα, για τις υπόλοιπες 5 θέσεις του ψηφοδελτίου, όλα είναι …ρευστά και όλοι έχουν στραμμένο το βλέμμα στην … «Κουμουνδούρου».

Το ΠαΣοΚ μετά την δημιουργία κόμματος από τον Γιώργο Παπανδρέου, είναι στα πρόθυρα διάλυσης, όπου δύσκολα θα βρει 6 πρόσωπα να στελεχώσουν ψηφοδέλτιο, την ώρα που στο κόμμα του Γιώργου Παπανδρέου παρουσιάζει πληθώρα …προσφοράς στελέχωσης ψηφοδελτίου.

Στο ΚΚΕ όλα είναι έτοιμα για την μεθαυριανή παρουσίαση του ψηφοδελτίου που θα γίνει σε ξενοδοχείο της πόλης.

Η «Χρυσή Αυγή», έχει όπως αποκάλυψε το trikalanews.gr έτοιμο το ψηφοδέλτιο.

Οι ΑΝ.ΕΛΛ. πέρα της υποψηφιότητας του Κώστα Πατέρα δεν υπάρχει κάτι το …χειροπιαστό για τις άλλες 5 θέσεις του ψηφοδελτίου.

Η ΔΗΜ.ΑΡ. κινείται στα όρια της …εξαφάνισης και είναι «γρίφος» αν τελικά επιλεγεί να «κατεβάσει» ψηφοδέλτιο, αναμένοντας τις εξελίξεις από τα κεντρικά του κόμματος…

«Το Ποτάμι» έχει ανακοινώσει το …1/3 του ψηφοδελτίου με 2 υποψηφίους και αναμένουμε την ανακοίνωση των άλλων 4 υποψηφίων.

Καμιά …κίνηση μέχρι στιγμής, δεν υπάρχει από πλευράς ΑΝΤΑΡΣΥΑ όσον αφορά τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο.

Το ΛΑΟΣ κινείται στο χθεσινό …διάγγελμα –κάλεσμα του Γιώργου Καρατζαφέρη από τον τηλεοπτικό του σταθμό, ζητώντας να …τηλεφωνήσουν όσοι επιθυμούν να είναι υποψήφιοι βουλευτές…

Όλα αυτά, μόλις …20 μέρες πριν στηθούν οι κάλπες σε μια εικόνα ενδεικτική της μεγάλης δυστοκίας να βρουν τα κόμματα πρόσωπα να ασχοληθούν με τα «κοινά» στην κεντρική πολιτική σκηνή της χώρας σε μια από τις πιο δύσκολες στιγμές της χώρας.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου