ΤΡΙΚΑΛΑ

Συγκλονίζει μια μητέρα στα Τρίκαλα: Πουλά το νεφρό της για να πληρώσει την κηδεία του γιου της!

συγκλονίζει-μια-μητέρα-στα-τρίκαλα-πο-1688

Συγκλονίζει η υπόθεση μιας 54χρονης από τα Τρίκαλα, η οποία επειδή δεν έχει χρήματα για να καλύψει τα έξοδα της κηδείας του γιου της, θέλει να πουλήσει… το νεφρό της!

Η Ε.Τ, η οποία χτυπήθηκε από την μοίρα όταν έχασε τον γιο της, τώρα είναι και χρεωμένη. Εκείνη, φαίνεται πως έχει φτάσει σε απελπιστικό σημείο, καθώς χρωστάει λεφτά στο γραφείο τελετών, το οποίο επιμελήθηκε την κηδεία του γιου της, όμως δεν μπορεί να ανταπεξέλθει.

Πριν από πέντε μήνες, απευθύνθηκε στον δήμο Τρικκαίων, για μια οικονομική ενίσχυση, χωρίς όμως κάποιο αποτέλεσμα. Σύμφωνα με πληροφορίες, η προηγούμενη Δημοτική Αρχή της είπε ότι δεν έχει χρήματα για να καλύψει το αίτημα της. Παράλληλα, φέρεται πως και η νέα Δημοτική Αρχή, δεν της έχει δώσει χρήματα… παρά μόνο υποσχέσεις!

Απελπισμένη η 54χρονη και έχοντας εξασφαλίσει μόνο υποσχέσεις, θέλει να πουλήσει το νεφρό της, ώστε να καλύψει τις οφειλές της. Το πιο συγκλονιστικό της όλης υπόθεσης είναι ότι η γυναίκα θέλει να πουλήσει το νεφρό της, βάζοντας με αυτόν τον τρόπο τη ζωή της σε κίνδυνο, για… 1.000 ευρώ, μιας και αυτό είναι το ποσό που χρωστάει στο γραφείο τελετών!

Ας ελπίσουμε ότι οι αρμόδιοι φορείς θα καταφέρουν να την βοηθήσουν και να την ενισχύσουν οικονομικά, πριν να είναι αργά!

trikalanews

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου