ΤΡΙΚΑΛΑ

Εξιχνιάστηκαν κλοπές στα Τρίκαλα

εξιχνιάστηκαν-κλοπές-στα-τρίκαλα-19055

Εξιχνιάστηκαν από το Αστυνομικό Τμήμα Πύλης της Διεύθυνσης Αστυνομίας Τρικάλων, δύο περιπτώσεις κλοπών από οικίες που είχαν διαπραχθεί στην πόλη και την ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων.

Σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπών, σε βάρος 38χρονου ημεδαπού, διότι όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα είναι ο δράστης των κλοπών.

Ειδικότερα, ο 38χρονος διέπραξε τις παρακάτω αξιόποινες πράξεις:

  • το χρονικό διάστημα από 01-05-2014 έως 04-05-2014 στα Τρίκαλα εισήλθε σε αύλειο χώρο οικίας 66χρονου ημεδαπού και αφαίρεσε τέσσερις σιδερένιες σχάρες φρεατίου, ενώ
  • το χρονικό διάστημα από 02-11-2014 έως 05-11-2014 στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων διέρρηξε οικία 43χρονου ημεδαπού και αφαίρεσε ένα ψυγείο και μία ξυλόσομπα.

Κατά τη νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του δράστη, βρέθηκε και κατασχέθηκε το μεγαλύτερο μέρος των αφαιρεθέντων αντικειμένων, το οποίο αποδόθηκε στους νόμιμους δικαιούχους.

Σημειώνεται ότι ο 38χρονος έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αστυνομικές Αρχές για παρόμοια αδικήματα.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται από το Αστυνομικό Τμήμα Πύλης.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου