ΤΡΙΚΑΛΑ

Κινηματογραφική ληστεία σε εργοστάσιο της ΕΑΣ Τρικάλων

κινηματογραφική-ληστεία-σε-εργοστάσ-68462

Οι δράστες χρησιμοποίησαν φορτηγό για να μεταφέρουν τα κλοπιμαία

Κινηματογραφική ληστεία σημειώθηκε χθες το βράδυ στο εργοστάσιο της Ενωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών στη Μεγάρχη Τρικάλων.

Όπως αποκαλύπτει το trikaladay οι δράστες εκμεταλλευόμενοι το σκοτάδι και το γεγονός ότι το εργοστάσιο βρίσκεται έξω από το χωριό κατάφεραν να σπάσουν τα λουκέτα της εξωτερικής πόρτας αλλά και την συρόμενη πόρτα του πρώην συσκευαστηρίου, βάζοντας μέσα φορτηγό στο οποίο φόρτωσαν τέσσερις παλέτες με τυρί το οποίο ανήκει σε ιδιώτη που είχε νοικιάσει τα ψυγεία της Ενωσης και ποσότητες ελαιολάδου.

Επίσης έσπασαν και το τζάμι των γραφείων και εισήλθαν εντός αυτοί απ’ όπου και αφαίρεσαν μικρό χρηματικό ποσό

Στη συνέχεια, προφανώς φεύγοντας, έκλεψαν και ένα φορτηγό τύπου κλούβα της Ενωσης που ήταν σταθμευμένο στον αύλειο χώρο του εργοστασίου.

Το trikaladay απευθύνθηκε στον πρόεδρο της ΕΑΣ Τρικάλων Αχ. Λιούτα ο οποίος επιβεβαίωσε το συμβάν και όπως μας είπε στο χώρο πήγε η αστυνομία αλλά και η σήμανση που πήρε αποτυπώματα.

Πάντως για να κλαπούν τα παραπάνω χρειάζονταν περισσότερα από δυο άτομα γεγονός που παραπέμπει σε οργανωμένη συμμορία που είχε σχεδιάσει τη ληστεία

Να σημειωθεί ότι μέχρι αυτή την ώρα δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων για το πρωτοφανές συμβάν

trikaladay.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου