ΤΡΙΚΑΛΑ

Ματαίωσαν πλειστηριασμό στα Τρίκαλα

ματαίωσαν-πλειστηριασμό-στα-τρίκαλα-79735

Για πρώτη φορά στο Ειρηνοδικείο Τρικάλων, υπήρξε …ικανοποιητική συμμετοχή διαδηλωτών λόγω χθεσινών απογευματινών πλειστηριασμών της Τετάρτης.

Mεταξύ των περιουσιών που θα έβγαιναν στο «σφυρί» και αυτή μέλους της ΠΑΣΕΒΕ Τρικάλων από την Φαρκαδόνα, που κινητοποίησε τους … «κόκκινους» που έσπευσαν στον χώρο και «μπλόκαραν» τους πλειστηριασμούς.

Οι 4 Συμβολαιογράφοι που εμφανίστηκαν στο σημείο, ζήτησαν την βοήθεια της Αστυνομίας, αλλά δεν κατέθεσαν μηνύσεις κατά των διαδηλωτών παρόλο που κάνανε λόγο για εμπόδισή τους στην διαδικασία των πλειστηριασμών, με αποτέλεσμα οι Αστυνομικοί να μην μπορούν να επέμβουν, από την στιγμή μάλιστα που δεν ξεκίνησαν οι πλειστηριασμοί στις 4 το απόγευμα, τέθηκε θέμα νομιμότητας τους, αν ξεκινούσαν με καθυστέρηση.

Οι διαδηλωτές …απολάμβαναν ακόμα μια «νίκη» στον αγώνα που δίνουν κατά των πλειστηριασμών και αναμένουμε να δούμε αν και την ερχόμενη Τετάρτη θα υπάρξει από πλευράς ΠΑΣΕΒΕ όπως σήμερα «οργανωμένη και δυναμική κινητοποίηση» ακόμη και στην περίπτωση που πλειστηριάζεται περιουσία επαγγελματία που δεν είναι … «κόκκινος» ή θα επιστρέψουμε στην συνήθη εικόνα των 5-6 διαδηλωτών.

Οι Συμβολαιογράφοι, αποχώρησαν γύρω στις 5 το απόγευμα από το σημείο και μισή ώρα αργότερα και οι διαδηλωτές, όπως και ο επαγγελματίας πρατηρίου καυσίμων – αναψυκτηρίου από την Φαρκαδόνα, που είδε να μην προχωρά η Τράπεζα σε πλειστηριασμό σε βάρος του για οφειλή η οποία, με τους τόκους και τα πανωτόκια, φτάνει περίπου στις 70.000 ευρώ.

Trikalanews.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου