ΤΡΙΚΑΛΑ

«Έγδυσαν» τουρίστριες στα Μετέωρα

έγδυσαν-τουρίστριες-στα-μετέωρα-90607

Σοκαρισμένες έφυγαν από την Καλαμπάκα, έπειτα από την απρόσμενη περιπέτειά τους, δύο Αμερικανές τουρίστριες, που το πρωί της Τετάρτης θέλησαν να θαυμάσουν από κοντά τους Ιερούς Βράχους των Μετεώρων.

Οι δύο γυναίκες στάθμευσαν το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο, που χρησιμοποιούσαν για τις μετακινήσεις τους, στο Καστράκι και περπάτησαν προς τα μοναστήρια.

Μόλις επέστρεψαν, διαπίστωσαν ότι είχε παραβιαστεί, με αιχμηρό αντικείμενο, η μία πόρτα του οχήματός.

Αμέσως, αντελήφθησαν ότι η τσάντα της 51χρονης είχε κάνει «φτερά». Μέσα της υπήρχαν ένα tablet, ένα κινητό τηλέφωνο και μια ακόμη ηλεκτρονική συσκευή, καθώς και το πορτοφόλι της, που περιείχε 100 δολάρια, 50 ευρώ και διάφορα προσωπικά της ταξιδιωτικά έγγραφα.

Ωστόσο, οι… δυσάρεστες εκπλήξεις δεν σταμάτησαν εκεί, καθώς, στη συνέχεια διαπίστωσαν ότι έλειπε και το πορτοφόλι της 43χρονης, εντός του οποίου υπήρχαν 250 ευρώ και διάφορα ταξιδιωτικά έγραφα.

Έντρομες και… άφραγκες, με την βοήθεια περαστικών, ειδοποίησαν το Αστυνομικό Τμήμα Καλαμπάκας και στο σημείο έσπευσαν Αστυνομικοί της Σήμανσης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων, προκειμένου να συλλέξουν στοιχεία και αποτυπώματα, που θα τους οδηγήσουν στον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών.

trikalanews.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου