ΤΡΙΚΑΛΑ

Σε 3D εποχή ο δημοτικός κινηματογράφος

σε-3d-εποχή-ο-δημοτικός-κινηματογράφος-151997

Νέος εξοπλισμός για τον δημοτικό κινηματογράφο Τρικάλων ο οποίος θα μπορεί πλέον να προβάλει και τρισδιάστατες ταινίες (3D) για τους φίλους της έβδομης τέχνης.

Όπως αναφέρεται σε σχετικό δελτίο Τύπου της δημοτικής αρχής «ακόμη ένα στοίχημα της παρούσας δημοτικής αρχής γίνεται πραγματικότητα και αποδίδονται στην πόλη και στους πολίτες της δυο χώροι ψυχαγωγίας και ενημέρωσης, υψηλών τεχνολογικών απαιτήσεων .

Χθες στοΜύλος Ματσοπουλου πραγματοποιήθηκε, από το δήμαρχο Τρικκαίων κ. Χρήστο Λάππα, τον αντιδήμαρχο και πρόεδρο του οργανισμού κ. Τάσο Κατσιάνη, τον καλλιτεχνικό δ/ντη κ. Στέφανο Νταλάση και τα στελέχη του οργανισμού, η παραλαβή του ολοκαίνουργιου εξοπλισμού του δημοτικού μας κινηματογράφου (χειμερινού και θερινού).

Ο Δήμος Τρικκαίων βρίσκεται πλέον μέσα στους τρεις πρώτους δήμους της χώρας που έχει στην ιδιοκτησία του την κορυφαία τεχνολογία στο χώρο των κινηματογραφικών προβολών.

Το Δημοτικό Θέατρο αξιοποιώντας τις καλές οικονομικές του επιδόσεις προχώρησε στην αγορά και άμεση εξόφληση των νέων μηχανημάτων .

Μέσω των νέων μηχανημάτων ο δημοτικός κινηματογράφος Τρικάλων έχει τη δυνατότητα προβολών υπερυψηλής τεχνολογίας και τρισδιάστατων ταινιών (3D)»

thessalianews.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου