ΤΡΙΚΑΛΑ

Μπλόκο στο γραφείο του διοικητή του Νοσοκομείου Τρικάλων

μπλόκο-στο-γραφείο-του-διοικητή-του-νο-186021

Το γραφείο του διοικητή του Νοσοκομείου Τρικάλων μπλόκαραν πριν από λίγη ώρα οι καθαρίστριες που απασχολεί ο εργολάβος καθαριότητας του νοσηλευτικού ιδρύματος.

Οι καθαρίστριες 40 περίπου τον αριθμό διαμαρτύρονται καθώς είναι απλήρωτες εδώ και έξι μήνες, ενώ χθες ο εργολάβος τους έβαλε μόνον έναν μισθό.

Αντιπροσωπεία των καθαριστριών με την συμπαράσταση του τομέα υγείας του ΣΥΡΙΖΑ, του ΠΑΜΡΕ και της Αγωνιστικής Πρωτοβουλίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων, ζητούν από τον εργολάβο την καταβολή των δεδουλευμένων τους.

Όπως κατήγγειλα ήρθαν στο Νοσοκομείο υπάλληλοι της Επιθεώρησης Εργασίας αλλά η επικεφαλής του συνεργείου καθαρισμού «έκρυψε» καθαρίστριες και άλλες τις έστειλε στο σπίτι πριν την λήξη του ωραρίου τους ώστε να μην τις βρουν εκεί.

Τελικά οι καθαρίστριες ζήτησαν την συνδρομή του διοικητή του Νοσοκομείου Τρικάλων κ. Γ. Σουφλιά, αλλά όπως δήλωσαν στο trikaladay δεν έμειναν ικανοποιημένες από τις απαντήσεις του και παραμένουν μέχρι και αυτή την ώρα έξω από το γραφείο του μέχρι να τις δεχθεί ξανά και κυρίως να δώσει λύση στο πρόβλημά τους

trikaladay.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου