ΤΡΙΚΑΛΑ

Κινδύνεψε να καεί οικογένεια Τρικαλινών από ξυλόσομπα

κινδύνεψε-να-καεί-οικογένεια-τρικαλι-194562

Παραλίγο τραγωδία σήμερα το βράδυ, στην συνοικία του Αγίου Οικουμενίου (πρώην Σεισμόπληκτα), όταν ξέσπασε φωτιά σε διαμέρισμα του πρώτου ορόφου τετραώροφης οικοδομής στην συνοικία του Αγίου Οικουμενίου (πρώην Σεισμπόπληκτα).

Η φωτιά, σύμφωνα με πληροφορίες του trikaladay προήλθε λίγο μετά τις 7 μ.μ από ξυλόσομπα που βρίσκονταν στο σαλόνι του διαμερίσματος.

Όταν περίοικοι ειδοποίησαν την Πυροσβεστική Υπηρεσία Τρικάλων ανέφεραν ότι κινδυνεύουν τα τρία παιδιά της οικογένειας που εγκλωβίστηκαν στο διαμέρισμα.

Ομως ευτυχώς τα παιδιά όπως και η υπόλοιπη οικογένεια κατάφεραν να βγουν σώοι και αβλαβείς από το φλεγόμενο διαμέρισμα, εκτός βέβαια από το σοκ που υπέστησαν.

Στο σημείο έσπευσαν τρία πυροσβεστικά οχήματα με 12 άνδρες και γυναίκες πυροσβέστες, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ καθώς και αστυνομική δύναμη, καθώς υπήρχε φόβος για επέκταση της φωτιάς και σε διπλανά διαμερίσματα.

Τελικά η φωτιά κατέστρεψε ολοσχερώς το σαλόνι του σπιτιού, ενώ όπως είπε στο trikaladay ο υποδιοικητής της Π.Υ Τρικάλων κ. Γαλάνης διενεργείται προανάκριση για να διαπιστωθούν τα αίτια της πυρκαγιάς.

trikaladay.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου