ΤΡΙΚΑΛΑ

Τέθηκε σε αργία Τρικαλινός εκπαιδευτικός

τέθηκε-σε-αργία-τρικαλινός-εκπαιδευτ-203410

Ψήφισμα συμπαράστασης εξέδωσε το Δ.Σ του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Τρικάλων για εκπαιδευτικό που τέθηκε σε διαθεσιμότητα για ιδιωτική υπόθεση.

Αναλυτικά το ψήφισμα: “Ο συνάδελφος μας Μπουλογεώργος Στέφανος που υπηρετεί σε σχολεία της Α/βάθμιας και Β/βάθμιας Εκπ/σης της πόλης μας τέθηκε σε αργία λόγω ιδιωτικών διαφορών και ενώ οι δικαστικές διαδικασίες βρίσκονται σε εξέλιξη.
Οποιοσδήποτε από εμάς θα μπορούσε να βρίσκεται στη θέση αυτή.

Οι γενικές και ασαφείς διατάξεις για αναξιοπρεπή συμπεριφορά όχι μόνο εντός, αλλά ακόμα και εκτός υπηρεσίας μας αφήνουν όλους εκτεθειμένους σε κακόβουλες κατηγορίες. Το νέο πειθαρχικό δίκαιο προσπαθεί να μας μετατρέψει σε φοβισμένα ανθρωπάκια που για οποιοδήποτε προσωπική μας υπόθεση ή για τη δράση και τις πρωτοβουλίες μαςθα διωκόμαστε και θα τιμωρούμαστε ακόμα και με το να χάσουμε τη δουλειά μας.

Το Δ/Σ του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Τρικάλων συμπαραστέκεται στο συνάδελφο που έχει βρεθεί στη θέση αυτή, απαιτεί να επιστρέψει ο συνάδελφος κανονικά στα καθήκοντά του και να καταργηθεί ο ανήθικοςνόμος που τρομοκρατεί τους εκπαιδευτικούς.”

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου