ΤΡΙΚΑΛΑ

Τρίκαλα: Στα χέρια της αστυνομίας 34χρονος για εξαπάτηση ηλικιωμένων

τρίκαλα-στα-χέρια-της-αστυνομίας-34χρον-223954

Εξιχνιάσθηκαν από το Τμήμα Ασφάλειας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων δύο περιπτώσεις κλοπών σε βάρος ηλικιωμένων στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων.

Συνελήφθη ως δράστης ένας 34χρονος ημεδαπός ROMA, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών, ενώ αναζητούνται ακόμη δύο ημεδαποί, ομόφυλοί του, ηλικίας 41 και 53 ετών, για το ίδιο αδίκημα.

Ειδικότερα, χθες (19-02-2014) το πρωί στην ευρύτερη περιοχή της Καλαμπάκας, οι τρεις δράστες, προσποιούμενοι τους πλανόδιους πωλητές, εισήλθαν σε οικία 88χρονου και με τη μέθοδο της απασχόλησης του αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των (1.000) ευρώ.

Στο πλαίσιο των επισταμένων αστυνομικών αναζητήσεων εντοπίστηκε και συνελήφθη χθες το απόγευμα στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων ο 34χρονος, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των υπολοίπων δραστών.

Στην κατοχή του συλληφθέντα βρέθηκε το χρηματικό ποσό των (200) ευρώ, το οποίο κατασχέθηκε προκειμένου να αποδοθεί στον νόμιμο δικαιούχο του.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε επιπλέον ότι, ο 34χρονος με τον 41χρονο και έναν ακόμη 22χρονο ημεδαπό ROMA, την (16-02-2014) το πρωί στην ευρύτερη των Τρικάλων αφαίρεσαν με την ίδια μέθοδο από 80χρονο ημεδαπό το χρηματικό ποσό των (1.000) ευρώ.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου