ΤΡΙΚΑΛΑ

Με οκτώ νέους υποψηφίους το ψηφοδέλτιο στα Τρίκαλα

με-οκτώ-νέους-υποψηφίους-το-ψηφοδέλτι-299812

Τα ονόματα του συνδυασμού ανακοίνωσε χθες ο Κ. Αγοραστός

Με 8 νέους υποψηφίους σε σύνολο 14, δηλαδή ανανεωμένο σε ποσοστό 55-56%, είναι το ψηφοδέλτιο στην Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων της παράταξης «Συμμαχία Υπέρ των Πολιτών» που ανακοίνωσε χθες στα Τρίκαλα ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας και εκ νέου υποψήφιος Κώστας Αγοραστός.

Σε μία συμβολική κίνηση μάλιστα, ο κ. Κ. Αγοραστός, ο αντιπεριφερειάρχης κ. Χρήστος Μιχαλάκης και οι 14 υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι επισκέφτηκαν τον σεβασμιώτατο μητροπολίτη Τρίκκης και Σταγών κ. κ. Αλέξιο και του επέδωσαν για τις ανάγκες του κοινωνικού και φιλανθρωπικού έργου της Εκκλησίας το χρηματικό ισοδύναμο του κόστους της εκδήλωσης παρουσίασης του ψηφοδελτίου.

«Αντί να κάνουμε εκδήλωση παρουσίασης του ψηφοδελτίου αποφασίσαμε όλοι μαζί να προσφέρουμε τα χρήματα που θα κόστιζε αυτή η εκδήλωση στην Ιερά Μητρόπολη Τρίκκης και Σταγών για το κοινωνικό και φιλανθρωπικό της έργο με την ευκαιρία και της μεγάλης γιορτής της Χριστιανοσύνης, του Πάσχα», εξήγησε ο κ. Κ. Αγοραστός.

Το ψηφοδέλτιο της «Συμμαχίας Υπέρ των Πολιτών» στην Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων αποτελούν: Αναγνωστόπουλος Βασίλης, Αναστασοπούλου- Οικονόμου Λευκία, Αργυροπούλου-Καλλιάρα Ελένη, Βράτζας Γεώργιος, Γακόπουλος Χρήστος, Γιαννακάκου-Ρομπιέ Μαρία, Γεωργίου Γεώργιος, Γκαραγκούνης Χρήστος, Κολίτσας Απόστολος, Μπάρδας Κωνσταντίνος, Μπουτίνας Ιωάννης, Ρεντζιάς Ευθύμης, Σιούτα –Παπανικολάου Σπυριδούλα, Τσίγκας Γιώργος.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου