ΤΡΙΚΑΛΑ

Τρίκαλα: Σύλληψη δύο ατόμων για κατοχή ναρκωτικών ουσιών

τρίκαλα-σύλληψη-δύο-ατόμων-για-κατοχή-375954

Συνελήφθησαν σήμερα τις πρωινές ώρες στην ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων, στο πλαίσιο καθημερινών αστυνομικών ελέγχων που πραγματοποιούνται για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, δύο ημεδαποί, μία 40χρονη και ένας 31χρονος, οι οποίοι κατηγορούνται για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε στην 40χρονη από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Τρικάλων της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας, βρέθηκαν στην κατοχή της και κατασχέθηκαν μία χάρτινη συσκευασία με ηρωίνη, βάρους (0,4) γραμμαρίων και τρία (3) ναρκωτικά δισκία.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας προέκυψε ότι, η 40χρονη είχε προμηθευτεί την κατασχεθείσα μικροποσότητα ηρωίνης από τον 31χρονο, ο οποίος εντοπίστηκε λίγες ώρες αργότερα από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων της Περιφερειακής Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλίας και συνελήφθη.

Οι συλληφθέντες με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Τρικάλων.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου