ΤΡΙΚΑΛΑ

Τρίκαλα: Mέσα Αυγούστου έτοιμη η γέφυρα Πορταϊκού

τρίκαλα-mέσα-αυγούστου-έτοιμη-η-γέφυρα-449863

Μέχρι τα μέσα Αυγούστου παραδίδεται από την Περιφέρεια Θεσσαλίας σε κυκλοφορία η γέφυρα του Πορταϊκού ποταμού στην Πύλη Τρικάλων προϋπολογισμού 4.5 εκατ. ευρώ.

Το έργο επισκέφτηκαν ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός και ο αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Τρικάλων κ. Χρήστος Μιχαλάκης, όπου είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν αναλυτικά για την πρόοδο των εργασιών κατασκευής.

Σε δηλώσεις του ο κ. Κ. Αγοραστός ανέφερε τα εξής: «Ολοκληρώνεται ένα σημαντικό έργο για την περιοχή, το οποίο μέσα από σωστό προγραμματισμό και σκληρή δουλειά παραδίδεται εμπρόθεσμα. Πρόκειται για τη γέφυρα του Πορταϊκού ποταμού στην Πύλη, μήκους 210 μέτρων και πλάτους 12 μέτρων με όλα τα συνοδά έργα της πρόσβασης. Είναι ένα έργο που διευκολύνει την επικοινωνία των ανθρώπινων κοινοτήτων και δημιουργεί ασφάλεια στις μετακινήσεις. Δίνουμε λύση σε ένα χρόνιο αίτημα των κατοίκων για την κατασκευή της νέας γέφυρας καθώς η υπάρχουσα δεν εξυπηρετούσε τους αυξημένους κυκλοφοριακούς φόρτους και την οδική ασφάλεια στην περιοχή».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου