ΤΡΙΚΑΛΑ

Τα Μετέωρα στο… Game of Thrones

τα-μετέωρα-στο-game-of-thrones-461036

Εκατομμύρια φανατικούς θαυμαστές μετρά η δημοφιλής σειρά του ΗΒΟ «Game of Thrones», η οποία σπάει κάθε τηλεοπτικό ρεκόρ παγκοσμίως. Το σενάριο εμπλέκει περιοχές με χιόνια, κάστρα, αλλά και ερήμους, γι’ αυτό και τα γυρίσματα γίνονται σε πολλά σημεία του κόσμου, όπως το Μαρόκο και την Κροατία. Ωστόσο, στη σειρά υπάρχει και ελληνική «παρουσία», αφού έχουν προβληθεί τα Μετέωρα.

Συγκεκριμένα, σε επεισόδιο του δεύτερου κύκλου ο εκ των πρωταγωνιστών της σειράς, Tyrion Lannister, βρίσκεται αιχμάλωτος στο κάστρο του Vale, όπου υπάρχει ένα… ιδιαίτερο κελί, καθώς «βλέπει» στο κενό αντί να έχει τοίχο. Στο βάθος του σκηνικού διακρίνονται οι βράχοι των Μετεώρων στην Καλαμπάκα, μία λεπτομέρεια που λίγοι έχουν παρατηρήσει.

Ωστόσο, οι παραγωγοί της σειράς δεν ήρθαν ποτέ στην θεσσαλική πόλη για γυρίσματα, απλά «προσέθεσαν» το σκηνικό μέσω υπολογιστή.

Ο τέταρτος κύκλος του Game of Thrones τελείωσε τα ξημερώματα σήμερα, με την προβολή του τελευταίου επεισοδίου στις ΗΠΑ. Ο πέμπτος κύκλος αναμένεται να προβληθεί την άνοιξη του 2015.

Thessalianews.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου