ΤΡΙΚΑΛΑ

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στο Βαρούσι με συλλήψεις

μεγάλη-αστυνομική-επιχείρηση-στο-βαρ-467951

Χαμός έγινε λίγο μετά τα μεσάνυχτα σήμερα στο Βαρούσι όταν κινητοποιήθηκε μεγάλη αστυνομική δύναμη καθώς προηγήθηκε επίθεση ομάδας νεαρών ατόμων σε αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ που κλήθηκαν να παρέμβουν από κατοίκους της περιοχής.

Πιο συγκεκριμένα στο χώρο πάνω από τον Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης, κάθονταν στα σκαλιά που οδηγούν στο «Φρούριο» 10 έως 12 άτομα τα οποία έκαναν μεγάλη φασαρία.

Όταν έφτασαν οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ οι νεαροί άρχισαν να εξυβρίζουν τους αστυνομικούς και στη συνέχεια, σύμφωνα με πληροφορίες του trikaladay τους επιτέθηκαν.

Στο σημείο έσπευσαν μετά από κλήση και αστυνομικοί της ομάδας ΟΠΚΕ και μετά ακολούθησαν τρεις συλλήψεις ενός 27χρονου, ενός 25χρονου και ενός 22χρονου.

Οι τρεις τους αφού πέρασαν την βραδιά στα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων σήμερα με τη διαδικασία του αυτοφώρου και τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία οδηγήθηκαν στο δικαστήριο.

Οι ποινές που τους επιβλήθηκαν για εξύβριση, αντίσταση κατά της αρχής και συναφή αδικήματα ήταν στον πρώτο 31 μήνες φυλάκισης, στον δεύτερο 26 μήνες φυλάκισης με αναστολή, ενώ αθωώθηκε ο νεαρότερος της παρέας.

Με αφορμή τον παραπάνω συμβάν θα πρέπει να σημειωθεί ότι το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι του Βαρουσίου, εδώ και πολύ καιρό, από τις ομάδες νεαρών κυρίως ατόμων είναι μεγάλη.

Εκτός από βανδαλισμούς και καταστροφές υπήρξαν περιπτώσεις που έβαλαν και φωτιά με αποτέλεσμα να κινδυνέψουν σπίτια της συνοικίας.

trikaladay.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου