ΤΡΙΚΑΛΑ

Πανελλήνιο πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου στην Πηγή Τρικάλων

πανελλήνιο-πρωτάθλημα-ανωμάλου-δρόμ-482148

Το πανελλήνιο πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου θα διεξαχθεί και τη φετινή χρονιά στο αθλητικό κέντρο «ΣΚΑΜΝΙΕΣ», στην Τοπική Κοινότητα Πηγής του Δήμου Πύλης, την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014.

Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν με τη συμμετοχή περίπου 800 αθλητών και αθλητριών όλων των κατηγοριών. Προκειμένου να ξεκινήσουν οι προετοιμασίες οργάνωσης των αγώνων την Τετάρτη 22 Ιανουαρίου, επισκέφθηκαν το Δήμαρχο Πύλης, κ Κωνσταντίνο Κουφογάζο, ο κ. Δημήτριος Χαχάμης, μέλος του Δ.Σ. του ΣΕΓΑΣ και ο κ. Γιάννης Κουτσιώρας, σχολικός σύμβουλος των καθηγητών φυσικής αγωγής και τεχνικός σύμβουλος των αγώνων. Ο κ. Κουφογάζος εξέφρασε την αμέριστη συμπαράστασή του, τονίζοντας ότι είναι μεγάλη τιμή για το Δήμο Πύλης και για ολόκληρη την περιοχή μας η φιλοξενία μιας τέτοιας μεγάλης αθλητικής διοργάνωσης.

Κατόπιν, συνοδευόμενοι από τον Αντιδήμαρχο, κ. Δημήτρη Μαγκούτη, τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας, κ. Ιορδάνη Νικολάου, και τον υπεύθυνο υπάλληλο του Δήμου, κ. Θάνο Παπαϊωάννου, επισκέφθηκαν το αθλητικό κέντρο, για να γίνει αυτοψία του χώρου και να προγραμματιστούν οι προετοιμασίες. Ο χώρος ήδη βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και ομορφαίνει συνεχώς από την ομάδα εθελοντών της Πηγής, που εργάζεται εκεί καθημερινά.

Εξέφρασαν όλοι τη βεβαιότητα ότι και φέτος η διοργάνωση του πρωταθλήματος θα διεξαχθεί με απόλυτη επιτυχία.

trikaladay.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου