ΤΡΙΚΑΛΑ

Τρίκαλα: Δημοτικός σύμβουλος ήρθε στα χέρια με κλέφτη

τρίκαλα-δημοτικός-σύμβουλος-ήρθε-στα-500370

Ως «ράμπο» ενήργησε ο δημοτικός σύμβουλος Τρικάλων Ηλίας Παπανικολάου χθες το βράδυ, όταν επενέβη και επέτρεψε κλοπή στο περίπτερο της ηλικιωμένης συμπολίτισσας κας Τασίας που βρίσκεται στον πεζόδρομο της Ασκλήπιού, δίπλα από το κατάστημα Σαράφης.

Όπως είπε σήμερα το πρωί στο ράδιο «ζυγός», ήταν λίγο πριν τα μεσάνυχτα όταν με τη σύζυγο του Σία Φαράκη κάθονταν στο μαγαζί με λουκουμάδες που βρίσκεται δίπλα από το Δημαρχείο και διαπίστωσε ότι ένας άνδρας ηλικίας περίπου 30 ετών βρίσκονταν μέσα στο περίπτερο και την κα. Τασία να καλεί σε βοήθεια.

Τότε ο Ηλίας Παπανικολάου επενέβη και εγκλώβισε τον επίδοξο κλέφτη μέσα στο περίπτερο με τον οποίο ήρθε στα χέρια, πέφτοντας κάποιες…ψιλές, ενώ λίγο μετά έσπευσαν και άλλοι περαστικοί, αλλά τελικά ο κλέφτης κατάφερε να ξεγλιστρήσει και τράπηκε σε φυγή αφήνοντας τη λεία του που ήταν μερικά πακέτα τσιγάρων.

Σύμφωνα με τις περιγραφές του κ. Παπανικολάου ο επίδοξος κλέφτης ήταν εύσωμος και μάλλον αλλοδαπός, ενώ το περιστατικό καταγγέλθηκε στην Αστυνομία.

trikaladay.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου