ΤΡΙΚΑΛΑ

Επίσημη κάθοδος του Κ. Μαράβα στο Δήμο Πύλης

επίσημη-κάθοδος-του-κ-μαράβα-στο-δήμο-π-523816

Ήταν γνωστό εδώ και καιρό ότι ο πρώην δήμαρχος Πιαλείων, Κώστας Μαράβας θα κατέβαινε εκ νέου ως υποψήφιος δήμαρχος στον Δήμο Πύλης.

Η εκδήλωση της ανακοίνωσης καθόδου και των βασικών αρχών του συνδυασμού «Πρώτα ο Άνθρωπος» θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 29 Δεκεμβρίου στις 12 το μεσημέρι στο Πολιτιστικό Κέντρο Πύλης.

Μαζί με τον κ. Μαράβα θα βρίσκονται και στελέχη του συνδυασμού, ενώ θα παρουσιαστούν και οι βασικές προτεραιότητες του για την ανάπτυξη του Δήμου Πύλης.

Όπως αναφέρεται σε σχετική πρόσκληση του κ. Μαράβα

“Αγαπητές φίλες και φίλοι.

Θα είναι μεγάλη η χαρά αλλά και η τιμή να παρευρεθείτε στην επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητάς μου για το δήμο Πύλης στις Δημοτικές εκλογές του Μαΐου 2014 που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 12:30 μ.μ στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου του δήμου Πύλης.

Με αίσθημα ευθύνης και με σταθερή προσήλωση στις αξίες που υπηρετώ, με συνέπεια στο χώρο της Αυτοδιοίκησης, θα ανακοινώσω την πρόθεση μου να είμαι επικεφαλής ενός νέου Δημοτικού Συνδυασμού και φιλοδοξώντας να οικοδομήσω μαζί σας μια ειλικρινή σχέση εμπιστοσύνης”.

trikaladay.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου