ΤΡΙΚΑΛΑ

41χρονος στην Καλαμπάκα έκλεβε τροφή για να ταϊσει το κοπάδι του

41χρονος-στην-καλαμπάκα-έκλεβε-τροφή-γι-525377

Συνελήφθη, χθες (22-12-2013) το απόγευμα στην ευρύτερη περιοχή της Καλαμπάκας Τρικάλων, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καλαμπάκας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων, ένας 41χρονος ημεδαπός, για κλοπή μεγάλης ποσότητας αγροτικών προϊόντων.

Ειδικότερα, το χρονικό διάστημα (14/21-12-2013) σε αγροτική περιοχή της ευρύτερης περιοχής της Καλαμπάκας, ο 41χρονος αφαίρεσε από αποθήκη 38χρονου ημεδαπού (200) περίπου δέματα με τριφύλλι και άχυρο, καθώς και τέσσερις τόνους ζωοτροφής (κριθαριού) τοποθετημένη σε πλαστικούς σάκους, συνολικής αξίας (1.600) ευρώ.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε ποιμνιοστάσιο του 41χρονου στην ίδια περιοχή, βρέθηκε και κατασχέθηκε μέρος της προαναφερόμενης ποσότητας και συγκεκριμένα (54) δέματα με τριφύλλι και δεκαπέντε (15) πλαστικοί σάκοι ζωοτροφής (κριθαριού). Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι η υπόλοιπη ποσότητα είχε χρησιμοποιηθεί ως τροφή για το κοπάδι του.

Τα κλοπιμαία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στο νόμιμο δικαιούχο τους.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Καλαμπάκας.

trikaladay.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου