ΤΡΙΚΑΛΑ

“Τσίμπησαν” κρατούμενο με κινητό στις Φυλακές Τρικάλων

τσίμπησαν-κρατούμενο-με-κινητό-στι-529005

Συνελήφθη χθες (19-12-2013) το μεσημέρι στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων, ένας 36χρονος ημεδαπός, έγκλειστος του Καταστήματος Κράτησης Τρικάλων, για εισαγωγή κινητού τηλεφώνου.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο ελέγχων που πραγματοποιήθηκαν χθες το μεσημέρι από σωφρονιστικούς υπαλλήλους κατά την παραλαβή κρατουμένων από άλλο Κατάστημα Κράτησης της χώρας, βρέθηκε επιμελώς κρυμμένη σε απόκρυφο σημείο του σώματος του 36χρονου κρατούμενου, μία (1) νάιλον συσκευασία που περιείχε ένα κινητό τηλέφωνο, μία μπαταρία και καλώδιο φόρτισης τύπου usb, το οποίο παραδόθηκε στις αστυνομικές Αρχές.

Το κινητό τηλέφωνο και τα παρελκόμενά του κατασχέθηκαν από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Τρικάλων, από το οποίο διενεργείται η προανάκριση, ενώ ο συλληφθείς παραμένει έγκλειστος στο Κατάστημα Κράτησης Τρικάλων.

Σημειώνεται ότι ο συλληφθείς κρατείται στις φυλακές Τρικάλων και εκτίει ποινή κάθειρξης επτά ετών και επτά μηνών από 16 Μαίου του 2011 για διακεκριμένη κλοπή και απόπειρα κατ’ εξακολούθηση, καθώς και κλοπές.

trikaladay.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου