ΤΡΙΚΑΛΑ

Τρίκαλα: Αστυνομικοί έπεσαν στις γραμμές του τρένου για να σώσουν ζευγάρι ηλικιωμένων

τρίκαλα-αστυνομικοί-έπεσαν-στις-γραμ-535654

Πράξη αυτοθυσίας στα Τρίκαλα…

Συγκλονιστική πράξη αυτοθυσίας δυο νέων Τρικαλινών αστυνομικών, οι οποίοι έπεσαν κυριολεκτικά στις γραμμές του τρένου, για να σώσουν ένα ζευγάρι ηλικιωμένων.

Όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες στο trikalavoice.gr το περιστατικό συνέβη το βράδυ της Κυριακής, στη διάβαση που βρίσκεται λίγα μέτρα από τον σιδηροδρομικό σταθμό των Τρικάλων.

Οι μπάρες είχαν κατέβει προκειμένου να περάσει το τρένο που εκτελούσε το βραδινό δρομολόγιο και ουρά αυτοκινήτων σχηματίστηκε, μιας και σε κοντινή απόσταση φιλοξενείται ο «Μύλος των Ξωτικών».

Μπροστά-μπροστά στην ουρά βρίσκονταν δυο άντρες της ομάδας Ζήτα.

Εκείνη ακριβώς τη στιγμή κι ενώ το τρένο άρχιζε να «σφυρίζει» προειδοποιώντας ότι πλησιάζει στη διάβαση, ένα ζευγάρι ηλικιωμένων επιχείρησε να διασχίσει τις γραμμές, δίχως να έχει αντιληφθεί τι γίνεται.

Οι δυο νεαροί αστυνομικοί ενήργησαν αστραπιαία. Άφησαν κάτω τις μηχανές τους και έπεσαν πάνω στις γραμμές, παίρνοντας ο ένας τον παππού κι ο άλλος τη γιαγιά στα χέρια και απομακρύνοντας τους από το σημείο. Δευτερόλεπτα μετά… περνούσε το τρένο!!!…

Οδηγοί και επιβάτες που παρακολουθούσαν με κομμένη την ανάσα τα όσα εκτυλίσσονταν μπροστά τους, κατέβηκαν από τα αυτοκίνητά τους και ξέσπασαν σε χειροκροτήματα, φωνάζοντας «μπράβο παλικάρια»…

Συγκινητικές στιγμές, από νέα παιδιά, που δείχνουν πως «πονάνε» αυτό που κάνουν.

trikalavoice.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου