ΤΡΙΚΑΛΑ

Με το … ΚΤΕΛ ταξίδευαν τα λαθραία τσιγάρα!

με-το-κτελ-ταξίδευαν-τα-λαθραία-τσιγ-553847

Δύο συλλήψεις από την αστυνομία στα Τρίκαλα και κατάσχεση συνολικά 500 πακέτων

Συνελήφθησαν, προχθές (02-12-2013) το βράδυ στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων, ένας 54χρονος Τρικαλινός κι ένας 32χρονος Πακιστανός, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κατοχής λαθραίων τσιγάρων, της αντίστασης, της απείθειας, της εξύβρισης και της απειλής.

Ειδικότερα, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών για άφιξη δέματος στο Κ.Τ.Ε.Λ. Τρικάλων, το οποίο περιείχε τσιγάρα τα οποία δεν έφεραν την ειδική ένσημη ταινία φόρου κατανάλωσης, οι αστυνομικοί έθεσαν το χώρο υπό διακριτική επιτήρηση.

Εκεί, προσήλθε για να παραλάβει το δέμα ένας οδηγός ταξί, ο οποίος στη συνέχεια το παρέδωσε στον 54χρονο.

Οι αστυνομικοί ακινητοποίησαν τον 54χρονο, ο οποίος κατά τη σύλληψή του αντιστάθηκε, τους εξύβρισε και τους απείλησε.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο οδηγός ταξί μετέφερε το δέμα με τα λαθραία τσιγάρα ενεργώντας για λογαριασμό του 32χρονου Πακιστανού, χωρίς να γνωρίζει το περιεχόμενό του.

Εξακριβώθηκε επιπλέον ότι ο Πακιστανός κατέβαλλε στον οδηγό ταξί το κόμιστρο της μεταφοράς του δέματος από το ΚΤΕΛ προς την οικία του 54χρονου, ενώ το δέμα με τα λαθραία τσιγάρα αποστέλλονταν από την Αθήνα από άγνωστους μέχρι στιγμής συνεργούς του Πακιστανού.

Τα προαναφερόμενα πακέτα τσιγάρων κατασχέθηκαν και θα αποσταλούν στο Τελωνείο Τρικάλων για τον προσδιορισμό των αναλογούντων σ’ αυτά φόρων και δασμών.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Τρικάλων.

onlarissa.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου