ΤΟΠΙΚΑ

Αλλάζουν οι λαϊκές αγορές

αλλάζουν-οι-λαϊκές-αγορές-770671

Από την ερχόμενη εβδομάδα τίθεται σε ισχύ η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου που αφορά στη μετακίνηση των λαϊκών αγορών σε νέες θέσεις. Αυτό αποφασίστηκε κατά τη διάρκεια χθεσινής σύσκεψης των αρμοδίων Αντιδημάρχων Δ. Δερβένη και Ν. Μόσχου με υπηρεσιακούς παράγοντες των Διευθύνσεων Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης, Βιώσιμης Κινητικότητας και Δημοτικής Αστυνομίας, κατά την οποία εξετάστηκαν πρακτικά ζητήματα για την υλοποίηση του σχεδιασμού.

Όπως ανακοινώθηκε αμέσως μετά, ο Δήμος Βόλου είναι πανέτοιμος να προχωρήσει στην εφαρμογή της απόφασης για τη νέα χωροθέτηση των λαϊκών αγορών, αρχής γενομένης από τη λαϊκή αγορά ειδών ένδυσης και υπόδησης της Τετάρτης, η οποία θα μετακινηθεί από την οδό Γιάννη Δήμου στην οδό Καραμπατζάκη, από Σινώπης έως Παρασκευοπούλου. Η αλλαγή αυτή θα ισχύσει για το μήνα Ιούνιο, καθώς το δίμηνο Ιουλίου – Αυγούστου θα μετακινηθεί σε νέα θέση, σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει αποφασιστεί. Το ίδιο θα συμβεί και με τη λαϊκή αγορά ένδυσης – υπόδησης της Παρασκευής, η οποία μετακινείται για τον Ιούνιο από την οδό Κασσαβέτη στην οδό Κωνσταντά, στο τμήμα μεταξύ των οδών Κασσαβέτη και Φιλιππίδου.

Σημειώνεται ότι ήδη έχουν πραγματοποιηθεί οι απαραίτητες ενέργειες, όπως διαγράμμιση και σήμανση, για τη λειτουργία των λαϊκών αγορών στις νέες θέσεις.

Ο Αντιδήμαρχος Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης, Δια Βίου Μάθησης και Απασχόλησης και Δημοτικής Αστυνομίας κ. Δημήτρης Δερβένης απηύθυνε έκκληση προς όλους τους εμπλεκόμενους, επαγγελματίες και κατοίκους των περιοχών όπου μετακινούνται οι λαϊκές αγορές, να βοηθήσουν για την υλοποίηση της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου, η οποία ελήφθη με βάση την αρχή της αναλογικότητας και με γνώμονα το συμφέρον της πόλης.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου