ΤΟΠΙΚΑ

Προφυλακιστέος ο ιδιοκτήτης τσιπουράδικου – «βιτρίνα»

προφυλακιστέος-ο-ιδιοκτήτης-τσιπουρ-771051

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του, χθες, στον Ανακριτή Βόλου ο 42χρονος ιδιοκτήτης τσιπουράδικου στην οδό Βενιζέλου, στη Ν. Ιωνία, το οποίο σύμφωνα με την Αστυνομία χρησιμοποιούνταν ως «βιτρίνα» για τη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών. Στον Ανακριτή απολογήθηκε και η 36χρονη σύντροφός του, υπήκοος Μολδαβίας, η οποία αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους.

Οι δυο τους συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, έξω από το σπίτι του, την ώρα που επέστρεφαν από το τσιπουράδικο ιδιοκτησίας τους.

Στην έρευνα που έγινε αρχικά στο αυτοκίνητό τους βρέθηκαν σε 16 συσκευασίες 3,5 κιλά κάνναβης, ποσότητα κοκαΐνης 27 γραμμαρίων και δύο ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας. Στο σπίτι τους εντοπίστηκαν δύο ρόπαλα, ένα αυτοσχέδιο και ένα πτυσσόμενο, ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής, ένας εξωτερικός δίσκος, τέσσερα κινητά τηλέφωνα, επτά κάρτες SIM, καθώς και χρηματικό ποσό 10.330 ευρώ. Επίσης βρέθηκε και χειρόγραφο ημερολόγιο με συναλλαγές και ραντεβού για διακίνηση ναρκωτικών.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου