ΤΟΠΙΚΑ

Μεγάλης έκτασης φωτιά στις Γλαφυρές

μεγάλης-έκτασης-φωτιά-στις-γλαφυρές-771511

Μεγάλης έκτασης πυρκαγιά μαίνεται από τις τέσσερις παρά τέταρτο στην περιοχή των Γλαφυρών καίγοντας πουρνάρια και αμυγδαλιές σε μεγάλη έκταση ενώ υπάρχουν φόβοι για επέκτασή της λόγω των ανέμων.

Πάντως για την ώρα οι δυνάμεις της πυροσβεστικής αλλά κι εθελοντές κατάφεραν η φωτιά να μην κατευθυνθεί προς το χωριό. Σημειώνεται ότι στο σημείο επιχειρούν οκτώ υδροφόρα οχήματα με 30 πυροσβέστες, οχήματα και στελέχη της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Βόλου αλλά κι εθελοντές.

Όπως ανέφερε στην ΕΡΑ Βόλου ο διευθυντής του Γραφείου Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Βόλου, Αλ. Μεταφτσής, η φωτιά καίει πουρνάρια και λίγες αμυγδαλιές. «Η κινητοποίηση όλων των δυνάμεων είναι άμεση, εμείς ως δήμος έχουμε φέρει υδροφόρες για να βοηθήσουμε να μην μετακινούνται τα οχήματα της Πυροσβεστικής, ενώ εδώ είναι και η Τροχαία για τη διευθέτηση της κυκλοφορίας». Επιπλέον ανέφερε ότι επικεφαλής της επιχείρησης είναι ο διοικητής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Θεσσαλίας, αρχιπύραρχος Νίκος Μιχαλάκης και ο διοικητής της Π.Υ. Βόλου, αντιπύραρχος Χαράλαμπος Πόζογλου.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου