ΤΟΠΙΚΑ

Το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Πηλίου στο 11ο Επιχειρηματικό Πανόραμα

το-ινστιτούτο-ανάπτυξης-πηλίου-στο-11ο-ε-771855

Στο 11ο επιχειρηματικό πανόραμα συμμετέχει φέτος το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Πηλίου με δικό του περίπτερο.

Στο περίπτερο, φιλοξενούνται επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο Πήλιο (Βότανα Πηλίου Ηλίας Καπέλης, Άσπρη Πέτρα Αργαλαστής Δημήτρης Γιαγκουδάκης, Πλάκες Συκής Αφοί Καπουρνιώτη, Άνθη Φυτά Χρόνης, Pelion Stevia, Λάδι Πηλίου Αλέξανδρος Φιλιππίδης).

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης χθες το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Πηλίου, παρουσίασε χορούς από τα παιδικά τμήματα του Πολιτιστικού συλλόγου Νέας Αγχιάλου. Κάθε μέρα οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν τα προϊόντα της Pelion Stevia, καθώς επίσης και το νέο προϊόν Pelion Stevia, σοκολάτα με στέβια και ινουλίνη (0 ζάχαρη, 0 θερμίδες, 0 λίπος ειδικό για διαβητικούς). Υπάρχουν πάνω από 150 είδη βοτάνων του Πηλίου για όλες τις παθήσεις που ο επισκέπτης μπορεί να προμηθευτεί.

Ο πρόεδρος του Ινστιτούτου Ανάπτυξης Πηλίου κος Στέργιος Παπαϊωάννου, μεταξύ των άλλων δήλωσε: «Το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Πηλίου στέκεται αρωγός στους επαγγελματίες του Πηλίου και τους βοηθάει στις δύσκολες στιγμές της κρίσης που περνάμε. Πάμε αντίθετα με την κρίση και συμμετέχουμε ενεργά σε εκθέσεις, event και διάφορες άλλες εκδηλώσεις που τονώνουν το ηθικό των παραγωγών του Πηλίου και βοηθάμε όλους τους ανθρώπους να προμηθευτούν ποιοτικά αγνά Πηλιορείτικα προϊόντα χωρίς μεσάζοντες». Επίσης, κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων, το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Πηλίου παρέθεσε δεξίωση προς τιμήν των επισκεπτών με Πηλιορείτικα παραδοσιακά προϊόντα.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου