ΤΟΠΙΚΑ

Τραυματίας 10χρονος σε τροχαίο στο Βόλο

τραυματίας-10χρονος-σε-τροχαίο-στο-βόλο-716509

Ενα αγοράκι, ηλικίας 10 ετών, μεταφέρθηκε με σοβαρά τραύματα και νοσηλεύεται στο Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείο Βόλου, μετά από τροχαίο ατύχημα.

Το αγοράκι, το οποίο σύμφωνα με τους γιατρούς που παρακολουθούν από κοντά την κατάσταση της υγείας του έχει διαφύγει τον κίνδυνο, επέβαινε μαζί με το 8χρονο αδερφάκι του στο ΙΧ αυτοκίνητο που οδηγούσε η 42χρονη μητέρα τους.

Καθοδόν για το σούπερ μάρκετ, προκειμένου να προμηθευτούν τα ψώνια του τριημέρου, στις 10 το πρωί του περασμένου Σαββάτου, το ΙΧ αυτοκίνητο συγκρούστηκε με τζιπ, το οποίο παραβίασε την προτεραιότητα, στη διασταύρωση των οδών Κουντουριώτου με Μαγνήτων.

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι ο 10χρονος και διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και νοσηλεύεται. Από τη σύγκρουση ο 8χρονος έχει υποστεί σοκ, ο οποίος ευτυχώς δεν τραυματίστηκε, όπως και η μητέρα του.

Προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Τροχαία Βόλου.

Εξάλλου, ένα θανατηφόρο και ένα σοβαρό τροχαίο σημειώθηκαν στη Λάρισα. Τις πρώτες πρωινές ώρες της περασμένης Κυριακής, στο 3ο χλμ. της επαρχιακής οδού Μακρυχωρίου – Παραποτάμου Λάρισας, ΙΧ αυτοκίνητο που οδηγούσε 34χρονος ημεδαπός με συνεπιβάτη 43χρονο ημεδαπό εξετράπη της πορείας του, προσέκρουσε σε πρανές λόφου και ανετράπη. Αποτέλεσμα ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός του 34χρονου και ο ελαφρύς τραυματισμός του συνεπιβάτη του οχήματος.

Χθες το πρωί ένα ακόμη τροχαίο σημειώθηκε στη Λάρισα, όταν ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε 53χρονος υπήκοος Αλβανίας, συγκρούστηκε με ποδήλατο που οδηγούσε 73χρονος ημεδαπός, με αποτέλεσμα να τραυματισθεί σοβαρά ο ποδηλάτης. O 53χρονος αλλοδαπός συνελήφθη και αφέθηκε ελεύθερος με εισαγγελική εντολή.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου