ΤΟΠΙΚΑ

Μήνυση κατά Τριανταφυλλόπουλου κατέθεσε η Μ. Χρυσοβελώνη

μήνυση-κατά-τριανταφυλλόπουλου-κατέ-62011

Μήνυση κατά του δημοσιογράφου, Μάκη Τριανταφυλλόπουλου και των συντακτών του δημοσιεύματος της Ζougla.gr που είχε τίτλο «Όλα τα ονόματα» και παρουσίαζε την ίδια, να συμπεριλαμβάνεται σε λίστα ελεγχόμενων του ΣΔΟΕ για υπόθεση μαύρου πολιτικού χρήματος, κατέθεσε σήμερα το πρωί, η αναπληρώτρια γραμματέας της Κ.Ο. και βουλευτής Μαγνησίας των Ανεξάρτητων Ελλήνων, κ. Μαρίνα Χρυσοβελώνη.

Σε σχέση με την μήνυση που κατέθεσε, η Βουλευτής έκανε την εξής δήλωση:

«Έδωσα τόσο με προφορική όσο και με έγγραφη δήλωσή μου το μέγιστο δυνατό χρονικό περιθώριο των 3 μηνών που προβλέπει ο νόμος στους υπεύθυνους της Ζούγκλας να ανασκευάσουν το συκοφαντικό ρεπορτάζ τους. Η υπόθεση όμως βρίσκεται πλέον στα χέρια της Δικαιοσύνης που θα αποφασίσει. Από πλευράς μου θα προσπαθήσω να εκδικαστεί το συντομότερο δυνατόν και ελπίζω το ίδιο να πράξει και ο κ. Τριανταφυλλόπουλος χωρίς να βάλει προσκόμματα στην πορεία της δικαστικής διερεύνησης της υπόθεσης.

Για αυτόν τον λόγο τον καλώ, για πολλοστή φορά, να δώσει στην δημοσιότητα την «αυθεντική, πλήρη λίστα» του ΣΔΟΕ που ισχυρίζεται ότι περιέχει το όνομά μου χωρίς κολάζ και περικοπές, αν βέβαια αυτή υπάρχει. Αν δεν το πράξει ούτε τώρα, έστω και με την ανεξήγητη καθυστέρηση των 3 μηνών, επιφυλάσσομαι να πάρω και άλλα νομικά μέτρα για την προστασία της προσωπικότητάς μου.Πρέπει να είναι πλέον σαφές σε όλους ότι οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ δεν χειραγωγούνται και απαιτούν διαφάνεια για όλους. Ο,τι λέμε ισχύει για πάντα και αυτό κάνουμε».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου