ΤΟΠΙΚΑ

Αναβλήθηκε για τον Απρίλιο η δίκη του 30χρονου

αναβλήθηκε-για-τον-απρίλιο-η-δίκη-του-30-62334

Αναβλήθηκε, λόγω κωλύματος του κατηγορουμένου να παραστεί, η δίκη του 30χρονου που φέρεται ως ένας από τους δράστες της επίθεσης εναντίον παρέας χρυσαυγιτών, το βράδυ της περασμένης Κυριακής, στο Βόλο. Συγκεκριμένα, η δίκη προγραμματίστηκε για τις 26 Απριλίου, αφού ο θείος του κατηγορουμένου προσκόμισε σήμερα στο Δικαστήριο έγγραφο, με το οποίο υποστηρίζει ότι νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Βόλου, ύστερα από ατύχημα που είχε με μοτοποδήλατο.

Έξω από τα δικαστήρια είχαν συγκεντρωθεί περίπου 50 – 60 άτομα του αριστερού χώρου, σε συμπαράσταση του κατηγορουμένου, ενώ το παρών στη δικαστική αίθουσα έδωσε και ο Βουλευτής Μαγνησίας της Χρυσής Αυγής Π. Ηλιόπουλος.

Ο 30χρονος είχε συλληφθεί το πρωί της Δευτέρας, μέσα στο σπίτι του, στη Νέα Ιωνία, καθώς αναγνωρίστηκε από τους παθόντες ως ένα από τα 15 άτομα που τους επιτέθηκαν με σιδηρολοστούς και καρέκλες, με αποτέλεσμα τον αρκετά σοβαρό τραυματισμό ενός 55χρονου και τον ελαφρύ, ενός 23χρονου και ενός 20χρονου.

Στο μεταξύ, οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό κι ενός 26χρονου, ο οποίος επίσης αναγνωρίστηκε από τους παθόντες.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου