ΤΟΠΙΚΑ

Φυγή για Χριστούγεννα με μισογεμάτα ρεζερβουάρ!

φυγή-για-χριστούγεννα-με-μισογεμάτα-ρ-63164

Προχθές μετά από καιρό δούλεψαν ικανοποιητικά τα πρατήρια της πόλης

Ο καλός καιρός αποτέλεσε σύμμαχο χθες των Βολιωτών για τη φυγή τους εν όψει Χριστουγέννων, ωστόσο ο μόνος ανασταλτικός παράγοντας των εκδρομέων ήταν η τιμή της βενζίνης που άγγιξε το 1,69 ευρώ στα περισσότερα πρατήρια της πόλης.

Βέβαια ελάχιστοι ήταν οι εκδρομείς που προμηθεύτηκαν 40 ευρώ βενζίνη, ενώ στην πλειοψηφία τους οι περισσότεροι διέθεταν μέχρι 30 ευρώ για καύσιμα.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος των Βενζινοπωλών Νομού Μαγνησίας κ. Άγγελος Τσαβές τόνισε ότι προχθες ήταν μια καλή ημέρα για τα πρατήρια του Βόλου, αφού μετά από πολύ καιρό είδαν αυξημένη κίνηση στα πρατήριά τους, γεγονός που οφείλεται στους επισκέπτες αλλά και στη φυγή των Βολιωτών εν όψει γιορτών.

Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τον κ. Τσαβέ όλο το προηγούμενο διάστημα οι πολίτες του Βόλου προμηθεύονταν μέχρι 20 ευρώ βενζίνη και προσπαθούσαν όσο το δυνατόν περισσότερο να αποφεύγουν τη μετακίνησή τους με το αυτοκίνητο. «Αυτή τη στιγμή η βενζίνη στα περισσότερα πρατήρια έχει αγγίξει το 1,69 ευρώ, ωστόσο γι’ αυτή την τιμή δεν ευθυνόμαστε οι ίδιοι. Παρ’ όλα αυτά ακούμε τα παράπονα του κόσμου, ο οποίος πλέον φτάνει να βάζει ακόμα και 10 ευρώ βενζίνη».

Τέλος ο ίδιος αναφέρει ότι φέτος για πρώτη φορά παρατηρείται η μεγαλύτερη πτώση στην προμήθεια πετρελαίου θέρμανσης, πτώση που φτάνει το 80%.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου