ΤΟΠΙΚΑ

Συνελήφθη 30χρονος για την επίθεση εναντίον χρυσαυγιτών

συνελήφθη-30χρονος-για-την-επίθεση-εναν-63419

Συνελήφθη, σήμερα το πρωί στη Νέα Ιωνία Μαγνησίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Βόλου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας, ένας 30χρονος που φέρεται να είναι ένας εκ των δραστών που επιτέθηκαν σε πέντε χρυσαυγίτες, χθες το βράδυ στο Βόλο.

Ειδικότερα, χθες (23-12-2012) και ώρα 20.30 στο Βόλο, ομάδα δεκαπέντε (15) περίπου ατόμων επιτέθηκε σε πέντε (5) ημεδαπούς, μέλη της Χρυσής Αυγής, με σιδερογροθιές και καρέκλες, προκαλώντας σε έναν από αυτούς, ηλικίας 55 ετών, επικίνδυνες σωματικές βλάβες και πολλαπλά θλαστικά τραύματα στο πρόσωπο και το σώμα, ενώ σε άλλους δύο (2), ηλικίας 23 και 20 ετών, επιπόλαιους τραυματισμούς.

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο και οι δύο τελευταίοι αποχώρησαν, αφού τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ενώ ο 55χρονος νοσηλεύεται για προληπτικούς λόγους.

Στο πλαίσιο ευρύτερων αναζητήσεων που διενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου, ο 30χρονος, ο οποίος αναγνωρίσθηκε από τους παθόντες ως ένας από τους δράστες της εναντίον τους επίθεσης, εντοπίσθηκε και συνελήφθη σήμερα το πρωί. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απρόκλητη και επικίνδυνη σωματική βλάβη, καθώς και για παραβίαση της νομοθεσίας περί Όπλων.

Οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό και τη σύλληψη ενός ακόμη 26χρονου ημεδαπού, ο οποίος επίσης αναγνωρίσθηκε από τους παθόντες, αλλά και για την ταυτοποίηση και των υπολοίπων αγνώστων μέχρι στιγμής συνεργών τους που συμμετείχαν στην επίθεση. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου. Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Βόλου.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου