ΤΟΠΙΚΑ

Αφρικανός λήστεψε 33χρονη

αφρικανός-λήστεψε-33χρονη-63751

Ένας Γκανέζος συνελήφθη το βράδυ του Σαββάτου στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος, για ληστεία σε βάρος 33χρονης. Πρόκειται για 17χρονο, όπως δηλώνει ο ίδιος, που στην περιοχή της Κασσαβέτη, λήστεψε με την απειλή αιχμηρού αντικειμένου (ψαλίδι ή μαχαίρι) μια γυναίκα, προχθές στις 10.30 περίπου το βράδυ κι ενώ η παθούσα είχε βγει από το αυτοκίνητό της, προκειμένου να επισκεφθεί φίλους της

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο υπήκοος Γκάνας μαζί με άγνωστο συνεργό του επίσης Γκανέζο, πλησίασαν την 33χρονη μόλις είχε βγει από το όχημά της, με ποδήλατα και με την απειλή αιχμηρού αντικειμένου, που κρατούσε ο ένας από αυτούς, της έκλεψαν την τσάντα της, που περιείχε μικρό χρηματικό ποσό και διάφορα προσωπικά της αντικείμενα. Στη συνέχεια, οι δράστες διέφυγαν με τα ποδήλατα προς άγνωστη κατεύθυνση.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν οι αστυνομικοί, οι οποίοι λίγη ώρα αργότερα, εντόπισαν το 17χρονο σε κοντινό σημείο και τον συνέλαβαν, ενώ ο συνεργός του διέφυγε της σύλληψης και αναζητείται. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο Γκανέζος ήταν ιδιαίτερα αλτικός και πηδούσε από μπαλκόνι σε μπαλκόνι, για να αποφύγει τη σύλληψη.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ η έρευνα για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του άγνωστου συνεργού του συνεχίζεται. Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Βόλου. Οι Αφρικανοί θεωρούνται φιλήσυχοι άνθρωποι και προκαλεί απορίες στην Αστυνομία το γεγονός πως άρχισαν και αυτοί να ρέπουν στο έγκλημα. Ο συλληφθείς ήταν φιλοξενούμενος στην Παιδόπολη Αγριάς.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου