ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Αύριο στις 4.30 μ.μ. η Νίκη φιλοξενείται από την Καλλονή

αύριο-στις-4-30-μ-μ-η-νίκη-φιλοξενείται-από-149344

Επικίνδυνη έξοδος στη Μυτιλήνη

Μια πολύ δύσκολη αναμέτρηση περιμένει αύριο τη Νίκη Βόλου στη Μυτιλήνη, όπου θα φιλοξενηθεί από την Καλλονή (4.30 μ.μ.) στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Football League.

Η ομάδα της Μυτιλήνης μέχρι σήμερα φιγουράρει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, έχοντας συγκεντρώσει 10 βαθμούς στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές, αφού έχει επιβληθεί των Παναιτωλικού (0-1), Παναχαϊκής (2-0) και Θρασύβουλος (0-1), ενώ έχει αναδειχθεί και μία φορά ισόπαλη με αντίπαλο τον Εθνικό Γαζώρου (0-0), διατηρώντας όμως μέχρι στιγμής το μηδέν στην άμυνα.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Έτσι οι παίκτες του Περικλή Αμανατίδη καλούνται αύριο να είναι η πρώτη ομάδα που θα σκοράρει απέναντι στον σύλλογο του Τίμου Καβακά που την εβδομάδα που φεύγει, ενισχύθηκε σημαντικά με την απόκτηση του πρώην αμυντικού των Πανιωνίου και Κέρκυρας Ίβιτσα Μαϊστόροβιτς.

Τελευταίο θύμα της ομάδας της Μυτιλήνης ήταν ο Θρασύβουλος, του οποίου και επικράτησε με 1-0 εκτός έδρας, ενώ η Νίκη Βόλου από την άλλη «ίδρωσε» αλλά τα κατάφερε στο φινάλε του αγώνα με τον Ηρακλή στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Το γκολ του Χρήστου Μήτση στο 91ο λεπτό ήταν εκείνο που όχι μόνο χάρισε τους τρεις βαθμούς στην ομάδα του Βόλου, αλλά έδωσε και την απαραίτητη ψυχολογική «ντόπα» στους κυανόλευκους ενόψει της δύσκολης συνέχειας, αρχής γενομένης αύριο στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης.

Οι κυανόλευκοι θα ολοκληρώσουν σήμερα την προετοιμασία τους με μία πρωινή προπόνηση και το μεσημέρι (2 μ.μ.) θα αναχωρήσουν οδικώς για την Αθήνα από όπου και θα πάρουν το αεροπλάνο για τη Μυτιλήνη από το «Ελευθέριος Βενιζέλος», πετώντας στη συνέχεια για το νησί του Βορείου Αιγαίου στις 7.50 μ.μ.

Μοναδικό ερωτηματικό για την αυριανή αναμέτρηση αποτελούσε η συμμετοχή του Καρατζά, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε από μία διάταση στο δικέφαλο και είχε ως αποτέλεσμα να παραχωρήσει την θέση του στον Σαμαρά στο ημίχρονο του αγώνα με τον Ηρακλή. Ωστόσο ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός προπονήθηκε κανονικά χθες δίχως να υπάρχει πρόβλημα και έτσι αναμένεται να δώσει κανονικά το παρών.

Παράλληλα, ο τεχνικός της Νίκης Περικλής Αμανατίδης προβληματίζεται αναφορικά με το ποιος θα αγωνιστεί στη κορυφή της επίθεσης, μιας και Ρουμάνος επιθετικός Γιάκομπ δε βρίσκεται ακόμη στο εκατό τοις εκατό των δυνατοτήτων του, δίχως όμως αυτό να σημαίνει ότι αποκλείεται να ξεκινήσει και πάλι ως βασικός.

Με Βατανιακό στο Κύπελλο

Την ομάδα του Βατανιακού θα αντιμετωπίσει η Νίκη Βόλου στη 1η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος στις 23-24 ή 25 Οκτωβρίου. Η Νίκη θα τεθεί αντιμέτωπη με την ομάδα της Κατερίνης, η οποία πέρυσι ήταν αντίπαλος των κυανόλευκων στο πρωτάθλημα της Football League 2 με τον βολιώτικο σύλλογο να κερδίζει στο πρώτο παιχνίδι με 2-0 στο Παντελής Μαγουλάς και να αναδεικνύεται ισόπαλος δίχως τέρματα στο ματς της Πιερίας.

Στη συνέχεια εφόσον η Νίκη περάσει λογικά από το Βατάν, θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Κασσιόπη – Αναγέννηση Γιαννιτσών σε ακόμη ένα μονό παιχνίδι (30-31 Οκτωβρίου ή 1 Νοεμβρίου). Ο νικητής του ζευγαριού θα αντιμετωπίσει τον Πανθρακικό με την τρίτη φάση να περιλαμβάνει διπλούς αγώνες που θα ξεκινήσουν στις 29 Νοεμβρίου, 12 και 13 Δεκεμβρίου και οι επαναληπτικοί τους στις 19, 20, 22 και 23 Δεκεμβρίου.

Τεβεκέλης ο «άρχοντας»

Ο Νικόλαος Τεβεκέλης θα είναι ο άρχοντας της αυριανής αναμέτρησης στο γήπεδο της Μυτιλήνης με τον Θεσσαλονικιό ρέφερι να έχει ως βοηθούς τους κ.κ. Πέτρο Πάτρα και Παναγιώτη Παπαδόπουλο του ίδιου συνδέσμου. Τον ρόλο του τέταρτου διαιτητή θα επωμιστεί ο κ. Απόστολος Σημαιάκης από την Χαλκιδική.

Αύριο οι εκλογές στο Blue Club

«Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τα μέλη του συνδέσμου μας, ότι κατά την γενική συνέλευση της 5ης Οκτωβρίου, αποφασίστηκε η προκήρυξη εκλογών για την ανάδειξη της νέας διοίκησης. Οι εκλογές θα λάβουν χώρα στα γραφεία του συνδέσμου. Τη Δευτέρα 15/10/2012 και τις ώρες 10.00-12.00 το πρωί και 18.00 – 21.00 το απόγευμα. Δικαίωμα ψήφου και υποψηφιότητας, έχουν μόνο τα μέλη τα οποία έκαναν εγγραφή με τη νέα διαδικασία (κατόπιν της ανασύστασης του συνδέσμου) Μία πόλη, μία αγάπη, μία ομάδα
Blue Club «Π. Ντοκούζης» Θ.3».

Εισιτήρια διαρκείας Ερασιτεχνικής

Συνεχίζεται με ικανοποιητικούς ρυθμούς η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου για την αγωνιστική περίοδο 2012-2013. Υπενθυμίζεται ότι τα εισιτήρια διαρκείας ισχύουν για όλα τα ερασιτεχνικά τμήματα του συλλόγου.

Συγκεκριμένα, για τους εντός έδρας αγώνες των ομάδων μπάσκετ ανδρών (Α2 Εθνική κατηγορία), πόλο ανδρών (Β’ Εθνική κατηγορία), μπάσκετ γυναικών, βόλεϊ γυναικών, όπως και για τους αγώνες των Νέων Αθλητών Νίκης σε ποδόσφαιρο (Β’ ΕΠΣΘ) και μπάσκετ (Α1 ΕΣΚΑΘ).

Η τιμή των καρτών διαρκείας είναι 60 ευρώ και διατίθενται καθημερινά από τα γραφεία του συλλόγου στην οδό Μαιάνδρου 14 τις ώρες 11:00-13:00 & 19:00-21:00, καθώς και από τα μέλη του Δ.Σ. Τηλέφωνο επικοινωνίας είναι το 24210 60320.

Στήριξη στο Σύλλογο Νεφροπαθών

Συνάντηση με το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Νεφροπαθών Μαγνησίας, «Οι Άγιοι Ανάργυροι», πραγματοποίησε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Νίκη Βόλου, Ανδρέας Πάτσης στο πλαίσιο των κοινωνικών συναντήσεων στήριξης ευπαθών ομάδων.

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ, συνοδευόμενος από την Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων, Βάλια Κακούτη και τα μέλη της Λέσχης Φίλων Νίκης, Αχιλλέα Τζαλάκα και Γιώργο Κουτσούκη, επισκέφτηκαν τα γραφεία του Συλλόγου Νεφροπαθών στον Βόλο και συζήτησαν με τον πρόεδρο Βασίλη Γιαννάκο και τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, αλλά και για τη σημασία της συμμετοχής των μελών του συλλόγου σε αθλητικά και κοινωνικά γεγονότα, όπως οι αγώνες της Νίκης Βόλου.

Ο Ανδρέας Πάτσης ανακοίνωσε ότι θα παραχωρηθούν για τα μέλη του συλλόγου θέσεις στο πέταλο του Πανθεσσαλικού, στις οποίες θα έχουν πρόσβαση μέλη, που θα επιλεγούν βάσει κοινωνικών κριτηρίων από το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Νεφροπαθών Μαγνησίας και τα οποία θα αποκτήσουν κάρτα ελευθέρας εισόδου για κάθε επίσημο ματς της ομάδας.

Παράλληλα τους εξέφρασε τη στήριξη της ΠΑΕ στο δύσκολο έργο τους και συζητήθηκαν πρωτοβουλίες και δράσεις που θα βοηθήσουν το Σύλλογο.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου