ΤΟΠΙΚΑ

Συνελήφθησαν για κλοπή κοσμημάτων και χρημάτων

συνελήφθησαν-για-κλοπή-κοσμημάτων-κα-149999

Συνελήφθησαν χθες τις πρώτες πρωινές ώρες στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας, δύο -2 ημεδαποί, ηλικίας 34 και 27 ετών αντίστοιχα για κλοπή από κοινού κοσμημάτων και χρημάτων από σπίτι στη Νέα Ιωνία. Επίσης, συνελήφθη μία 26χρονη ημεδαπή, υπάλληλος ενεχυροδανειστηρίου, για αποδοχή και διάθεση των κοσμημάτων – προϊόντων της κλοπής.

Ειδικότερα οι δύο -2- ημεδαποί, αφού παραβίασαν μπαλκονόπορτα οικίας 73χρονης ημεδαπής, εισήλθαν στο εσωτερικό και αφαίρεσαν κοσμήματα – τιμαλφή συνολικής αξίας 1.000 ευρώ και το χρηματικό ποσό των 650 ευρώ.

Ακολούθησαν επισταμένες αναζητήσεις αστυνομικών της προαναφερόμενης υπηρεσίας, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους. Μέρος των αφαιρεθέντων κοσμημάτων – τιμαλφών βρέθηκε σε ενεχυροδανειστήριο στη Νέα Ιωνία, κατασχέθηκε και αποδόθηκε στη νόμιμη κάτοχό τους.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου. Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου