ΤΟΠΙΚΑ

Το ΠΑΜΕ/ΟΤΑ για τους παιδικούς σταθμούς

το-παμε-οτα-για-τους-παιδικούς-σταθμού-150464

Κανένας Δήμος της Μαγνησίας και καμία υπηρεσία του να μην δώσουν στοιχεία στο Υπουργείο Εσωτερικών, προκειμένου το τελευταίο να απαντήσει σε ερώτηση βουλευτή της φασιστικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή για τον αριθμό των παιδιών των μεταναστών που πηγαίνουν σε βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς.

Tα παραπάνω σημειώνονται σε ανακοίνωση του ΠΑΜΕ/ΟΤΑ Ν. Μαγνησίας που εκτός των άλλων σημειώνει ότι κανένας εργαζόμενος δεν πρέπει να συνδράμει στις προσπάθειες αυτού του εγκληματικού μορφώματος να φέρει σε αντιπαράθεση τους ίδιους τους γονείς των παιδιών που προσπαθούν -είτε Έλληνες, είτε μετανάστες- να επιβιώσουν.

Να μην τους αφήσει περιθώριο, όπως λέει το ΠΑΜΕ/ΟΤΑ Μαγνησίας, να δημιουργήσουν την εντύπωση πως γι’ αυτό το πρόβλημα φταίνε οι μετανάστες, ενώ είναι ήδη γνωστό ότι με βάση τα επίσημα στοιχεία μόλις το 1,5% του συνόλου των παιδιών είναι μεταναστόπουλα… κι ότι μόνο από τα προγράμματα του ΕΣΠΑ και αποκλειστικά με τη διαδικασία της μοριοδότησης, που θέλει η «Χρυσή Αυγή», έμειναν εκτός παιδικών σταθμών συνολικά 35.000 παιδιά».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου