ΤΟΠΙΚΑ

Αφαντοι οι ειδικοί γιατροί της ΩΡΛ

αφαντοι-οι-ειδικοί-γιατροί-της-ωρλ-152328

Ένα ακόμη περιστατικό ασθενή, ο οποίος είχε ανάγκη υπηρεσίας γιατρού ΩΛΡ και στη συνέχεια παραπέμφθηκε στη Λάρισα, καταγράφηκε χθες βράδυ στο Νοσοκομείο Βόλου.

Ενας νεαρός άνδρας, όπως ανέφερε ο διοικητής του Νοσοκομείου κ. Ζαχαρόπουλος, μετέβη λίγο μετά τις 8 το βράδυ στο τμήμα Επειγόντων Περιστατικών για την παροχή πρώτων βοηθειών.

Ο ειδικευόμενος γιατρός δεν μπόρεσε να προσφέρει τις υπηρεσίες. Το περιστατικό παραπέμφθηκε στον διοικητή, ο οποίος έδωσε εντολή να μεταφερθεί το περιστατικό στη Λάρισα. Ο ασθενής μεταφέρθηκε στη Λάρισα λίγο πριν τα μεσάνυχτα. Ταυτόχρονα επικοινώνησε με την Εισαγγελέα υπηρεσίας ζητώντας την παρέμβασή της και την διενέργεια αυτοψίας. Η απάντηση που του δόθηκε από την Εισαγγελία, όπως ανέφερε, ήταν να κάνει έγγραφη αναφορά.

Ο κ. Ζαχαρόπουλος επέμενε για ακόμη μία φορά ότι η μη τήρηση της εφημερίας ετοιμότητας προκαλεί όλα αυτά τα προβλήματα. Επέπληξε, για ακόμη μία φορά, την τακτική των ειδικών γιατρών τονίζοντας πως «θέλουν να του φορτώσουν κανένα θάνατο για να τον διώξουν από το Νοσοκομείο».

Οσο για τον διευθυντή της ΩΛΡ, ο οποίος βρίσκεται σε προσυνταξιοδοτικό καθεστώς, ο κ. Ζαχαρόπουλος επανέλαβε ότι μέχρι να συνταξιοδοτηθεί θεωρείται εργαζόμενος στο Νοσοκομείο.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου