ΤΟΠΙΚΑ

«Εκλεισαν» λούνα-παρκ και ψησταριές για το παζάρι του Αυγούστου

εκλεισαν-λούνα-παρκ-και-ψησταριές-γ-236453

Με το ποσό 31.013 ευρώ μισθώνεται ο χώρος για την εγκατάσταση του λούνα πάρκ (έκτασης 1800 τ.μ.) που θα λειτουργήσει στο παζάρι του Βόλου, στην δημοτική ενότητα Αισωνίας. Οι ψησταριές (σε οκτώ θέσεις, 144 τ.μ. έκαστη) ενοικιάζεται έναντι 8000 ευρώ, ενώ με 200 ενοικιάζεται το WC και το ντουζ.

Η απόφαση ελήφθη, κατά πλειοψηφία, σήμερα το απόγευμα από το Δημοτικό Συμβούλιο και μετά το άνοιγμα των οικονομικών προσφορών. Η επικεφαλής της μειοψηφίας κ. Μακρή ψήφισε «λευκό» επισημαίνοντας ότι διαφωνεί με την διαδικασία. «Λευκό» ψήφισε ο κ. Κλημόπουλος, ενώ θετική ψήφο έδωσε ο επικεφαλής της ΔΑΣ κ. Νίκου.

Σημειώνεται ότι προσφορά για το λούνα παρκ έκανε η κ. Μαρία Παναγιωτιοπούλου, για τις ψησταριές προσφορά κατέθεσε ο κ. Θέμης Καλαμποκάς, ενώ για τις τουαλέτες προσφορά κατάθεσε ο κ. Στεφ. Τζοάνος.

Οσον αφορά το εμπορικό τμήμα του παζαριού, η τιμή ενοικίασης της θέσης είναι 200 ευρώ. Η εκπρόσωπος των μικροπωλητών παζαριών κ. Τζοάνου ζήτησε μείωση των τιμών, σημείωσε ότι έχουν κατατεθεί 60 αιτήσεις ενδιαφερομένων.

Κατά την συζήτηση έγινε σύγκριση με τα παζάρια Χαλκίδας και Αλμυρού και όπως αναφέρθηκε το λούνα πάρκ στην Χαλκίδα μισθώθηκε έναντι 30.000 ευρώ, οι ψησταριές έναντι 4500 η μία (σε έκταση 300 τ.μ.) και στον Αλμυρό το λούνα πάρκ μισθώθηκε έναντι 40.000 ευρώ και οι ψησταριές από 2400 έως 3060 ευρώ.

Εγκριση πρόσληψης 90 συμβασιούχων

Προηγήθηκε απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για την έγκριση πρόσληψης 90 συμβασιούχων οκτάμηνης διάρκειας για τον τομέα της καθαριότητας. Οι διαδικασίες θα αρχίσουν άμεσα ώστε έως τις αρχές Αυγούστου οι προσληφθέντες να αναλάβουν εργασία.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου