ΤΟΠΙΚΑ

Η νεολαία δεν απορρίπτει, αλλά αναζητά

η-νεολαία-δεν-απορρίπτει-αλλά-αναζητά-322573

Αύριο Σάββατο 7 Απριλίου και ώρα 6 μ.μ. η μαθητική κοινότητα του 2ου Λυκείου Βόλου διοργανώνει στην αίθουσα του Μεταξουργείου πολιτική εκδήλωση με θέμα «Η νεολαία δεν απορρίπτει, αλλά αναζητά». Στην εκδήλωση θα παρευρεθούν πολιτικοί απ’ όλα τα κόμματα οι οποίοι θα παρουσιάσουν τις θέσεις των κομμάτων τους για την παιδεία, ενώ στόχος είναι να ενεργοποιηθούν οι μαθητές και να έρθουν πιο κοντά με τους πολιτικούς. Μετά το πέρας της εκδήλωσης θα ακολουθήσει συζήτηση των πολιτικών με τους μαθητές και το υπόλοιπο κοινό.

Ειδικότερα θα παραβρεθούν οι κκ. Ιωάννης Ρουπακιάς καθηγητής από το ΠΑΣΟΚ, Σπύρος Ταλιαδούρος Βουλευτής από τη Νέα Δημοκρατία, Βασίλης Μεταξάς από το ΚΚΕ, Ουρανία Παπανδρέου-Παπαδάκη Βουλευτής από το ΛΑΟΣ, Βένιος Αγγελόπουλος καθηγητής στο ΕΜΠ από το ΣΥΡΙΖΑ, Παντελής Σκάγιαννης καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας από τη Δημοκρατική Αριστερά, Σάκης Μπότος από τη Δημοκρατική Συμμαχία, Κώστας Μαρκόπουλος Βουλευτής από τους Ανεξάρτητους Έλληνες, Γιάννης Βλάχος δικηγόρος από την Κοινωνική Συμφωνία.

Μετά τις ομιλίες θα ακολουθήσει κύκλος ερωτήσεων από τους μαθητές και το υπόλοιπο κοινό.

«Σε μια περίοδο όπου η πολιτική και οι εκπρόσωποί της απαξιώνονται καθημερινά, είναι η ώρα να μας ακούσουν αλλά και να τους ακούσουμε και να τους κρίνουμε… Στη δύσκολη φάση που περνά ο ελληνικός λαός και η χώρα μας, ας γίνει η κρίση μια ευκαιρία να ενεργοποιηθούμε και να αναζητήσουμε καλύτερους δρόμους για το μέλλον μας μέσω της παιδείας. Ας τους δώσουμε μια ευκαιρία να μας εκθέσουν τις απόψεις τους. Ας μας δώσουν την ευκαιρία να διαλέξουμε», τονίζεται στην ανακοίνωση.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου