ΤΟΠΙΚΑ

Κυκλοφοριακές αλλαγές στη Ν. Ιωνία

κυκλοφοριακές-αλλαγές-στη-ν-ιωνία-323130

Κυκλοφοριακές αλλαγές επέρχονται στο κέντρο της Νέας Ιωνίας και ειδικότερα στη Λεωφόρο Ειρήνης, τον κεντρικό δρόμο που συνδέει το Βόλο με τη Νέα Ιωνία. Ειδικότερα τις τελευταίες μέρες έχουν τοποθετηθεί σήματα P 39 στις εσοχές που υπάρχουν στο τμήμα του δρόμου μέχρι την εκκλησία της Ευαγγελίστριας, κάτι που σημαίνει ότι στα παραπάνω τμήματα θα επιτρέπεται μόνον η προσωρινή στάθμευση για την εξυπηρέτηση των οδηγών από τα παρακείμενα καταστήματα και με τη Δημοτική Αστυνομία να βεβαιώνει παραβάσεις σε όσους σταθμεύουν για πολλές ώρες τα οχήματά τους στο συγκεκριμένο δρόμο.

Επιπλέον τις τελευταίες μέρες έχει τοποθετηθεί η κατάλληλη σήμανση και εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να ισχύσουν μετά τις αναγκαίες τροποποιήσεις και στους φωτεινούς σηματοδότες, οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που έχουν εγκριθεί από το πρώην Δημοτικό Συμβούλιο Νέας Ιωνίας και η οποία παρέμενε ανενεργή από το 2008 (!!!), όπως σημειώνει χαρακτηριστικά ο τοπικός Αντιδήμαρχος Νέας Ιωνίας και Αισωνίας Γιάννης Καουνάς.

Ειδικότερα οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα γίνουν αφορούν στη μονοδρόμηση της οδού Δημοκρατίας, στο τμήμα από Λ. Ειρήνης μέχρι Αναπαύσεως και με κατεύθυνση από την πρώτη προς τη δεύτερη. Σύμφωνα με τον κ. Καουνά τις επόμενες μέρες θα έχει ολοκληρωθεί η τροποποίηση στο πρόγραμμα λειτουργίας των φωτεινών σηματοδοτών που θα δίνει τη δυνατότητα στροφής αριστερά σε όσους κινούνται από τη Νέα Ιωνία προς το Βόλο και τη δυνατότητα στροφής δεξιά για όσους κινούνται από το Βόλο προς τη Νέα Ιωνία. Είναι μία κυκλοφοριακή αλλαγή που θα γίνει ιδιαίτερα αισθητή κατά την πασχαλινή περίοδο, όπου είναι ακόμη πιο αυξημένη η κίνηση των αυτοκινήτων στο κέντρο της Νέας Ιωνίας και ιδιαίτερα στο συγκεκριμένο τμήμα που αποτελεί την εμπορική καρδιά της πόλης.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου