ΤΟΠΙΚΑ

Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας για Ζαγορά

προσωρινή-διακοπή-κυκλοφορίας-για-ζα-323685

Κεραυνός έπεσε στο δρόμο του Ξουριχτίου, στο σημείο όπου είχαν σημειωθεί πέρυσι οι κατολισθήσεις, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένα μεγάλο ρήγμα πλάτους 1,5 μέτρου και μήκους τεσσάρων μέτρων. Το ασυνήθιστο αυτό συμβάν έγινε χθες το απόγευμα όπου στην περιοχή επικρατούσαν άσχημες καιρικές συνθήκες.

Ξαφνικά, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο κεραυνός κτύπησε στο οδόστρωμα της επαρχιακής οδού, στο ύψος του δρόμου στο Ξουρίχτι, όπου πέρυσι είχαν δημιουργηθεί τα προβλήματα από τις κατολισθήσεις. Αμέσως ενεργοποιήθηκαν ο Δήμος, η Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας και το Αστυνομικό Τμήμα Μηλεών. Επί τόπου πήγαν προσωπικό και μηχανήματα για να καλύψουν το ρήγμα που προκλήθηκε και να τοποθετήσουν την απαραίτητη σήμανση.

Προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας για Ζαγορά

Την απαγόρευση της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων στη εθνική οδό Βόλου -Ζαγοράς (άνω κλάδος) σήμερα 7 το πρωι εως τις 6 το απόγευμα για την εκτέλεση έκτακτων εργασιών ασφαλτόστρωσης ορίζει απόφαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας.

Κατά τη διάρκεια της απαγόρευσης η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από την επαρχιακή οδό Βόλου – Μακρινίτσας μέσω Κουκουράβας και από την επαρχιακή οδό Βόλου – Άλλης Μεριάς.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου