ΛΑΡΙΣΑ

Επίσκεψη στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας

επίσκεψη-στο-ιασω-θεσσαλίας-324309

Στο πλαίσιο της ευρύτερης συνεργασίας στον τομέα των υπηρεσιών υγείας, της ασφαλιστικής εταιρίας Interamerican με το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας που έχει ενταχθεί στο δίκτυο των συνεργαζομένων νοσηλευτηρίων, την Τρίτη 3 Απριλίου συνεργάτες του δικτύου πωλήσεων της Interamerican πραγματοποίησαν επίσκεψη γνωριμίας στο ΙΑΣΩ Θεσσαλίας.

Σημειώνεται ότι η συνεργασία των δύο επιχειρήσεων καλύπτει κάθε ασφαλισμένο με πρόγραμμα υγείας τύπου Medisystem και Medihospital της Interamerican, με παροχή νοσοκομειακών υπηρεσιών από τo ΙΑΣΩ Θεσσαλίας, εξυπηρετώντας τις πραγματικές ανάγκες του μεγάλου πελατολογίου της εταιρίας στην ευρύτερη περιφέρεια της κεντρικής Ελλάδος.

Οι ασφαλιστικοί συνεργάτες της Interamerican ξεναγήθηκαν στους χώρους του νοσοκομείου και συγκεκριμένα στο: χειρουργικό τμήμα, στη Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών, στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Ενηλίκων, στην Εμβρυομητρική, στη Μονάδα Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής, στο Απεικονιστικό Τμήμα, στην Μονάδα Τεχνητού Νεφρού, στα Κεντρικά Εργαστήρια Αιμοδοσίας.

Εκ μέρους των επισκεπτών, ο Τ. Παπαδόπουλος, περιφερειακός διευθυντής πωλήσεων Κεντρικής και Βόρειας Ελλάδος της INTERAMERICAN, εξέφρασε τις καλύτερες εντυπώσεις για τις σύγχρονες εγκαταστάσεις και τον ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό του ΙΑΣΩ Θεσσαλίας.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου