ΤΟΠΙΚΑ

Δήλωση του Γεωργίου Βαρούτσικου

δήλωση-του-γεωργίου-βαρούτσικου-432569

Βρίσκομαι στην εξαιρετικώς δυσάρεστη θέση να πληροφορούμαι δυστυχώς όχι από τα θεσμικώς αρμόδια όργανα της συντεταγμένης πολιτείας μας (ώστε να έχω την δυνατότητα να αποδείξω ενώπιόν τους την ανυπαρξία της οιασδήποτε εμπλοκής μου) αλλά μόνο από δημοσιεύματα του Τύπου ή διαφόρων ιστοσελίδων, ότι το όνομά μου φέρεται δήθεν «αναμεμειγμένο» στις πρόσφατες εξελίξεις που αφορούν στο χώρο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου.

Αδυνατώντας τούτη τη στιγμή να πράξω κάτι άλλο, επιθυμώ μόνο να δηλώσω δημόσια, με κάθε έμφαση και προς κάθε κατεύθυνση, το αυτονόητο. Ουδεμία «σκιά» αγγίζει την προσωπική, επαγγελματική και κοινωνική μου δράση. Θέτω εγώ, από τώρα, εφόσον μου ζητηθεί, στη διάθεση κάθε αρχής, όλα τα προσωπικά μου στοιχεία και πληροφορίες, ώστε να διευκολύνω την άμεση και χωρίς χρονοτριβή εξέλιξη της οιασδήποτε πιθανής έρευνας, που οποτεδήποτε ακολουθήσει.

Τέλος, είναι γνωστό ότι η συμμετοχή μου στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ «ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ» έλαβε χώρα και θα συνεχιστεί αποκλειστικά και μόνο εξαιτίας της αγάπης μου προς την ομάδα και την πόλη μας.

Τονίζω δε προς κάθε κατεύθυνση ότι η ομάδα μας ουδεμία ανάμειξη έχει σε κάθε μορφής δολιότητα, αφού είναι πανελληνίως γνωστό ότι, παρά τον διαρκή κα ανελέητο πόλεμο σε βάρος της, κέρδισε στους αγωνιστικούς χώρους και μόνο ό,τι της άξιζε.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου